Redmi K30 Ultra Özellikler Belli Olmaya Başladı

Redmi K30 Ultra 1

Redmi’nin sevilen akıllı telefon serisi Redmi K30 başarıyı yakaladı. Telefon amiral gemisi bir akıllı telefon olunca, diğer rakiplerinin ne kadar önünde olduğu önem kazanıyor. Redmi K30 modelinin satış başarısı yakalamasının nedeni de zaten diğer telefonların önüne geçebilmesi oldu. Sevilen akıllı telefon modelleri için yeni bir üye daha geleceği ortaya çıktı. Bu yeni üye Redmi K30 Ultra olacak.

Tüm seri içerisinde en yüksek performans verecek olan akıllı telefon olacağı söylenen Redmi K30 Ultra için sızan bilgiler de bunu doğruluyor. Telefonun her özelliğini bilemiyoruz ama bazı özellikler için az çok bilgi ortaya çıkmaya başladı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Security Için Google Play Store Dönemi Başladı

Redmi K30 Ultra Nasıl Bir Telefon Olacak?

Yeni akıllı telefonun işlemci kullanımında MediaTek modellerine geçiş yapacağı bilgisi var. Snapdragon yerine MediaTek tercih edilmesi, önemli bir karar değişikliğini işaret ediyor. MediaTek işlemci serisi içerisinde ise kesinlik kazanmamakla beraber MediaTek Dimensity 1000 serisi işlemcilerinin kullanılacağı söylenmekte.

Bu işlemci yüksek performans gösterebilen başarılı bir işlemci ama Snapdragon ile karşılaştırıldığında nasıl sonuçlar alınır bilmek zor.

Yeni işlemci dışında bu serinin kameralarının da değişeceği söyleniyor. 64 MP ana kameranın üzerinde kurulu kamera modülü ile gelecek telefonlar 4 kamera kullanılacak.

Yenilenmiş ekranları ile 144 Hz yenileme hızı da sunacağı iddia edilen Redmi K30 Ultra modelinin açılır kapanır ön kamerası ve tüm bu özelliklerinin dışında başka bir detayı ortaya çıkmadı. Tanıtım tarihi, tanıtım tarihi kadar önemli olan satış fiyatı gibi bilgileri öğrenmeyi beklemekteyiz.