Redmi K30 Kendi Satış Rekorunu Geçti

Redmi K30 1

Snapdragon 765G serisi işlemcileri ilk kullanan akıllı telefon olması nedeniyle Redmi K30 modelinin akıllı telefon dünyasındaki yeri bir başka.

İşlemci açısından değerlendirildiği zaman, bu sektörün ilk göz ağrısı konumunda olan telefon, o kadar sevildi ki Redmi işin üzerine gitti. Başta sadece 2 modelde sınırlı kalacağı düşünülen akıllı telefon genişledi. Zoom edition gibi özel versiyonları da hazırlanan yeni akıllı telefon, işlemci sınıfında da güncellendi.

Başta orta sınıf işlemcileri kullanan akıllı telefon, Snapdragon 865 serisi işlemcilere geçiş yaptı. Amiral gemisi işlemcilerin seçildiği modellerden sonra satışlar iyiden iyiye yükselme gösterdi.

Redmi K30 Serisi Son Satış Rakamları Nasıl?

İlk veriler Mart ayı içerisinde açıklanmıştı. Bu ilk verilere göre yeni akıllı telefonlar 1 milyon adet satış elde etmişti. 1 milyon satış rakamı azımsanacak olan bir rakam değil. Mart ayı için böyle bir rakam açıklanması ise daha da önemli bir durum çünkü telefonun tanıtımının üzerinden çok kısa süre geçmişti.

Redmi K30 bir seri haline getirildikten sonra telefonun satışları doğru orantılı olarak arttı. Snapdragon 865 işlemcilerinin kullanıldığı modeller de satışa olumlu etki edince, K30 serisi bir satış barajını daha aşamayı başardı.

Bunu da Okuyun: Redmi K30i 5G Duyuruldu – Özellikleri Ve Fiyatı

5G destekli amiral gemisi modellerinden de sonra açıklanan yeni satış rakamı 3 milyon oldu. İlk satış rakamlarında elde edilen 1 milyon rakamının üzerine tam 2 milyon telefon satışı daha yapıldı. Bu demek oluyor ki Redmi’nin en popüler telefonlarından birisi de K30 modeli oldu. Tabii ki bunu bir seri olarak değerlendirilmesi gerekiyor.

Ana model dışında 5G destekli modeller, üzerine amiral gemisi modeller olmak üzere hepsini değerlendirmeniz lazım. Tüm seri için açıklanan satış rakamları bu şekilde.