Poco M2 Pro Özellikleri Performans Testlerinde Belli Oldu

Poco M2 Pro

Türkiye’de satılan telefonlar her zaman ilgimizi çekiyor. Bir de bu telefonlar uygun fiyatlarına karşın yüksek özellikleri olan akıllı telefonlar olduğu zaman, tadından yenmiyor. İşte bu tip akıllı telefonlardan biri olmasını beklediğimiz ve ülkemizde de satışının yapılacak Poco M2 Pro için de hazırlıklara geçildi.

Sadece 5 gün sonra 7 Temmuz tarihinde tanıtılacak yeni akıllı telefonu şimdiden öne çıkaran ise performans testleri oldu. Geekbench performans testlerinin sızması, telefonun bazı özelliklerini doğruladı bazı özellikleri için de ipuçları verdi.

Poco M2 Pro Nasıl Bir Sisteme Sahip Olacak?

Yeni akıllı telefon işlemci olarak üst segmenti zorlamayacak. İşlemci olarak orta seviyenin iyi modelleri olarak isimlendirilebilecek Snapdragon 720 işlemcileri kullanılacak. 1.8 GHz hız değerlerini görebilen işlemci 8 çekirdekli ve yük altında da çalışabiliyor.

Bunu da okuyun: MIUI 12 Okuma Modu Özelliği Ortaya Çıktı

Bu işlemci bizlere hemen Redmi Note 9 akıllı telefonlarını hatırlatıyor. Aynı seviyede bir işlemci Note 9 telefonunda gözükmüştü.

Zaten performans sonuçları da hemen hemen aynı. Tek çekirdek puanında 554 puan, multi çekirdek puanı alındığı zaman ise 1757 puan.

Tek RAM seçeneği olacak olan telefonda RAM için 6 GB seçimi yapılacak. İşlemci ve RAM yeni orta seviye telefonları işaret etmekte ama ya diğer özellikler?

Ekrandan başlayacak olursak, 6.67 inçlik Full HD ekran ile tanışacağız. Ekranda parmak izi sensörü olacak ve panel tercihi yine LCD’den yana yapılacak.

5020 mAh bataryası, 64 MP ana kamera etrafında 8 MP + 5 MP + 2 MP 4’lü kamerası olacak Poco M2 Pro, Android 10 tabanıyla çıkacak. 1 hafta sonra fiyatı ve ülkemizde de ne zaman satılacağı gibi bilgileri alabileceğiz. Çünkü resmi tanıtım 1 hafta sonra.