POCO F2 Pro için MIUI 12 Güncellemesi Yayınlandı

POCO F2 Pro akıllı telefonlarına beklenen güncelleme sunuldu. Telefonlar MIUI 12 güncellemesini aldı.

POCO F2 Pro 2

Ülkemizde resmi satışı olan POCO F2 Pro akıllı telefonu amiral gemisi sınıfındaki en ucuz akıllı telefonlardan bir tanesi. Snapdragon 865 işlemcisine sahip olup, 6-6.500 TL arasında satılan başka bir telefon bulamazsınız.

Fiyat etkisiyle en çok satan telefonlardan biri olmasını beklediğimiz POCO F2 Pro modelini almayı düşünen ya da alan kullanıcılar için başka sevindirici haberlerimiz de var. İşlemci güçlü, kamera iyi, tasarımı zaten söylemiyorum ama şimdi bir artı daha var. Telefon MIUI 12 yeni arayüz güncellemesini aldı.

Bunu da  Okuyun: POCO F2 Pro için Android 11 Beta 1 Yayınlandı

POCO F2 Pro MIUI 12 Güncellemesi Geldi

Firmanın sosyal medya hesaplarında zaten güncellemenin geleceği resmi açıklama ile duyurulmuş ve Temmuz ayı bitmeden güncellemenin yayınlanmasının planlandığı söylenmişti. Paylaşımdan çok geçmeden global olarak MIUI 12 güncellemesi yayınlandı.

Üstüne basa basa söyleyeceğim bu sefer sadece Çin güncellemesi değil, global olarak MIUI 12 yayınlandı. Yani siz telefonu Türkiye’den aldığınızda da MIUI 12 güncellemesi alacaksınız ABD’den de alsanız yeni sürüm güncellemesini alacaksınız.

V12.0.1.0.QFKEUXM sürüm numarası ile yayınlanan güncelleme, OTA üzerinden dağıtıldığında ek bir şey yapmanıza da gerekmiyor. Telefon yazılım güncelleme bölümünden yeni arayüzü göreceksiniz.

1.1 GB dosya boyutuna sahip güncelleme, MIUI 12 arayüzünün tüm özelliklerini akıllı telefona getiriyor ve güvenlik yamaları için de yenileme sağlıyor.

POCO F2 Pro sahiplerinin merak edebileceği bir kısım daha bulunuyor. Şimdi bu güncelleme Android 10 tabanında geliştirilmiş ve Android 10 üzerine yayınlanmış olan bir güncelleme. Fakat telefon Android 11 güncellemesini de alacaklar listesinde. Yani yakın zamanda Android 11 ile beraber MIUI 12 arayüzü yeniden güncellenecek.

Son bir uyarımız daha olsun. OTA üzerinden dağıtım olmasına karşın, güncelleme hemen cihazınıza gelecek diye bir durum yok. Dağıtım zaman alıyor ve anında gerçekleşmiyor. Birkaç hafta telefonu düzenli kontrol edin.