POCO F2 Pro için MIUI 12 Güncellemesi Geliyor

POCO F2 Pro Global MIUI 12 güncellemesine kavuşuyor. Tarih belli oldu. Peki, güncelleme ne zaman gelecek?

POCO F2 Pro 2

Xiaomi, MIUI 12 güncellemesi alan akıllı telefonlarının sayısını arttırmaya çalışıyor. Güncellemeler hızla yayınlanmaya devam ederken, bazı sürpriz modeller için de yeni sürüm haberleri gelmeye başladı. Bunlardan birisi POCO F2 Pro oldu.

Ülkemizde de satılan telefonlardan biri olması sebebiyle güncellemelerini bizim de yakından takip ettiğimiz güçlü telefon için, MIUI 12 güncellemesinin hazır olduğu açıklandı. Güncellemenin ne zaman geleceği konusunda da bilgi verildi.

Bunu da Okuyun: POCO F2 Pro için Android 11 Beta 1 Yayınlandı

POCO F2 Pro Güncellemeyi Ne Zaman Alacak?

Telefon hakkında MIUI 12 bilgilerini veren Global Ürün Pazarlama Müdürü Angus Kai Ho Ng oldu. Pazarlama müdürü tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında, telefon için MIUI 12 sürümünün hazır olduğu duyuruldu.

Güncellemenin çıkış tarihi ise bu ay olarak gösterildi. Ay içerisinde telefon güncellemeyi almış olacak. Burada kullanıcıları çelişkiye düşürecek olan bir gelişmeden de söz edelim. Güçlü akıllı telefon zaten Çin genelinde MIUI 12 kararlı sürümünü almıştı.

Çin’de yayınlanan kararlı sürüm başarılı oldu ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Bu sefer gelen sosyal medya paylaşımında global sürüm için bilgi veriliyor. Yani Temmuz ayı içerisinde yayınlanan güncelleme Global sürüm güncellemesi olarak gelecek.

Ülkemizde de satılan POCO F2 Pro telefonları bu güncellemeden yararlanacak ve Temmuz ayı içerisinde güncellemeye kavuşacak. MIUI 12 kararlı sürüm için dağıtımın ne kadar süre devam edeceğini ise gösteren herhangi bir bilgi yok. Dağıtım Temmuz ayında başlayacak ama tüm telefonların bu güncellemeye kavuşması için yaz sonuna kadar beklemek gerekebilir.