MIUI 12 Bir Kamera Modu Daha Getiriyor

MIUI 12 Astrofotoğraf Modu

MIUI 12 arayüz güncellemesi, kamera arayüzünü baştan sona değiştirecek bunu biliyoruz. Yeni arayüzün Avrupa lansmanı yapıldığı günden bu yana bunu söylüyoruz. Kamera bölümü yenilenecek ve yeni modlar eklenecek.

Bunu biliyorduk ve ilk tanıtımla değişen özellikleri anlattık. Ama Xiaomi ilk gün tanıtımda gelen özelliklerle yetinmemekte kararlı. Ara ara kamera özelliklerine gelecek yeni modlar için paylaşım yapıyoruz.

Kodlar ya da geliştirici forumlarında yeni kamera modları ortaya çıkınca paylaştığımız bu yazılarda son olarak AI Shutter özelliğinden söz etmiştik. Bir hafta oldu olmadı yeni bir kamera modu daha ortaya çıktı. Bu sefer MIUI 12 astrofotoğraf modu geliyor.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Ile AI Shutter Özelliği Geliyor

MIUI 12 Astrofotoğraf Modu Ne Sunacak?

Yine geliştirme aşamasında olduğu tespit edilen astrofotoğraf modu, gökyüzü fotoğraflarını daha kaliteli hale getirmek için geliştirilen bir mod. Özellikle gece gökyüzünü çekmek istediğiniz zaman bu moda geçtiğiniz de çok daha iyi detaylar yakalayabileceksiniz.

Uzun pozlama ile bunu sağlayacak olan yeni kamera modunun düşük ışık altında da çok iyi çalışması bekleniyor. Uzun pozlama artısı ile gökyüzü fotoğraflarınızı daha detaylı ve kaliteli çekmenizi sağlayacak olan modun aslı süper duvar kağıtlarına dayanıyor.

MIUI 12 ile arayüze gezegenlerin fotoğraflarını duvar kağıdı olarak getiren süper duvar kağıtlarını tamamlayıcı bir kamera modu gelecek gibi gözüküyor. Testleri devam eden kamera özelliğinin diğer yeni kamera özellikleriyle beraber ilk büyük güncellemede geleceği bilgisi var.

Tabii ki bunun yanında özelliğin hiç gelmemesi gibi bir durum da olabilir. Bazı kamera modları geliştirme aşamasında yeterli bulunmadığı için iptal ediliyor. Dileriz astrofotoğraf modu iptal edilen modlardan biri olmaz ve Xiaomi cihazları iyice renklenir.