Mi Control Center ile MIUI 12 Kontrol Merkezini Telefonunuza Ekleyin

Mi Control Center uygulaması ile MIUI 12 kontrol merkezini akıllı telefonunuza ekleyebilirsiniz. Uygulamanın indirme linki.

Mi Control Center

MIUI 12 güncellemesi parça parça olsa da yayınlanıyor. İlk partide güncellemeyi alacak olan cihazlar için dağıtım tamamlandı. Global versiyon ve Çin versiyonda ikinci parti cihazlara geçildi. Daha dün POCO’nun yeni amiral gemisi için güncellemenin yayınlandığını duyurduk.

Güncelleme hızla devam ediyor ama hala güncelleme almayan akıllı telefonlarda var. Hem hala güncelleme almayan cihazlar hem de diğer akıllı telefon sahipleri için güzel bir haberimiz var. Android 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip olan her cihazda MIUI 12 kontrol merkezini ve bildirim menülerini kullanabileceğiniz bir Mi Control Center uygulamasından söz edeceğiz.

Mi Control Center ile MIUI 12 Kontrol Merkezi Kullanılabiliyor

Uygulama MIUI 12’deki bildirim merkezinin ve yenilenmiş olan kontrol merkezinin aynısını akıllı telefonunuza eklemenizi sağlıyor. Google Play Store üzerinden indirebileceğiniz uygulama, Android 5.0 işletim sistemi üzerinde cihazları destekliyor.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Bir Kamera Modu Daha Getiriyor

Uygulamayı indirdiğiniz zaman, uygulamanın bildirimler menüsüne erişmesine izin vermeniz yeterli oluyor. MIUI 12 ile kontrol merkezine gelen yeni simgeler, simgelerin yeni renk kontrolleri, iOS işletim sistemine benzetilmiş olan yerleşim düzeni cihazınıza eklenmiş olacak.

Uygulamanın yeni bir bildirim ve kontrol merkezi düzeni getiriyor olması, uygulamanın boyutunun yüksek olduğu düşüncesini ortaya çıkarabilir ama öyle değil.

Saydığımız değişikliklerle MIUI 12 kontrol merkezini telefonunuza taşıyacak olan Mi Control Center uygulaması sadece 3.8 MB boyuta sahip. Yani çok ağır bir uygulama değil. Akıllı telefonlarında yeni kontrol merkezini deneyimlemek isteyen kullanıcılar için uygulamanın linkini de ekleyelim.

Developer: Unknown
Price: Free