Herkese Göre Kendini Ayarlayabilen Xiaomi 8H Akıllı Yatak Tanıtıldı

Xiaomi 8H Akıllı Yatak tanıtıldı. Yapay zeka destekli akıllı yatağın başlangıç fiyatı ve özellikleri.

Xiaomi 8H Akıllı Yatak 1 1

Xiaomi’nin artık akıllı yatak ve akıllı yatak pedi serileri var. Tek bir ürün değil, bu alanda markanın birkaç farklı ürün seçeneği gelmeye başladı. Xiaomi 8H akıllı yatak serisi de bu serilerin başında geliyor. Şimdi markanın seriye yeni bir model daha eklediği duyuruldu. Yeni akıllı yatağın yetenekleri ise saymakla bitmez.

Uyku kalitesini arttırma ve her kullanıcıya göre özel olarak kendisini ayarlama gibi artıları olan yatağın tüm özelliklerine satış fiyatına geçelim.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Smart Band 5 Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Yeni Xiaomi 8H Akıllı Yatak Neler Getiriyor?

Malzeme kısmında İtalyan imzalı orijinal lateks malzemenin kullanıldığı yatak, özel malzemesi sayesinde 350 kg kadar yük taşıyabiliyor ve hem akarlara karşı dayanıklı hem de nefes alan bir yüzeyi var. Yani günümüz ortopedik yataklarının sunduğu ayrıcalıklı yapı bu yatak için de geçerli.

Buraya kadar olan kısım birçok markanın yeni seri yataklarında görebileceğiniz özellikler. Yeni Xiaomi 8H akıllı yataklarını öne çıkaran bu değil. Akıllı yatak özellikleri. Yatakta kullanılan özel bir yapay zeka var ve bu yapay zeka, 6 farklı bölgeye sahip olan şilteyi kontrol ediyor.

Bir yandan yatak sizin uyku kalitenizi izliyor bir yandan ise yorgunluk analizi yapıyor. Yapay zekanın elde ettiği bu verilere göre bölgesel olarak sertlik ve yumuşaklık ayarları yapılıyor.

Mi Home Uygulaması ile Kontrol

Akıllı bir yataktan bahsediyoruz. Konu akıllı bir yatak olunca ve konukta Xiaomi olunca hemen karşımıza Mi Home uygulaması çıkıyor. Mi Home uygulaması üzerinden yatağı akıllı telefonunuzla kontrol edebiliyorsunuz. Uygulama üzerinden:

İki farklı boyutu olan yatak 180 X 200 X 26 cm ve 150 X 200 X 26 cm seçenekleri ile alınabiliyor. Bu özellikleri ile başlangıç boyutunun fiyatı ise 656 dolar. Satışlar Çin’de çoktan başladı.