Gümüş Kaplı Redmi 10X Pro Liquid Silver Satışa Çıktı

Redmi 10X Pro Liquid Silver akıllı telefon satışa açıldı. Gümüş özel versiyonun farkları neler?

Redmi 10X Pro Liquid Silver

Redmi 10X Pro modeli Mayıs ayında tanıtılmış ve rakip analizi yapıldığı zaman daha düşük fiyatlı olması, telefonun bir hayli ilgi toplamasını sağladı. Kullanıcı ilgisini toplamayı da başaran akıllı telefon serisi gerçekten istenen satışlara ulaşmaya başladı. Böyle olunca Xiaomi telefonun üzerinde yoğunlaşmaya başladı. Sonucunda özel bir versiyon olan Redmi 10X Pro Liquid Silver akıllı telefonu tanıtıldı.

Gümüş arka kapaklı akıllı telefon tanıtımda bile çok ses getirmişti. Telefonun satışa çıkmasından sonra markanın yöneticisi Lu Weibing paylaşımları da telefonun üretiminin ne kadar zorlu olduğunu gösterdi.

Bunu da Okuyun: Redmi K30 Pro Zoom Kamera Puanı Açıklandı

Redmi 10X Pro Liquid Silver Fiyatı

Lu Weibing paylaşımda, yeni akıllı telefon için malzeme tedarik etmenin ne kadar zor olduğunu vurguluyor. Diyafram üretim sürecinin karmaşık olması ve arka camın yapıştırılmasındaki verimin düşük olması gibi nedenlerden dolayı, yeni akıllı telefonların üretimi çok zor olarak değerlendirildi.

Buna karşın Redmi 10X Pro Liquid Silver göz alıcı bir telefon. Arka kısımdaki gümüş yapısı çok başarılı bir görüntü sunulmasını sağlamış ve telefonun çekiciliğini arttırmış durumda. Tüm bunlara ve üretimin zor olmasına rağmen güzel olan bir başka nokta ise telefonun fiyatının çok yükselmemiş olması.

Fiyat konusunda ana seriden fark var ama bu fark bir uçurumdan ibaret değil. Ana modelle teknik özellikleri aynı tutulan telefonun 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile geldiğini ekleyelim. Başka bir RAM kapasitesinde ya da daha düşük bir depolama alanında seçim yapmanız mümkün değil. Tek seçenek.

Bu tek seçeneğin fiyatı ise 372 dolar olarak açıklandı. Telefonun orijinal versiyonunun fiyatı 364 dolar. Fiyatın yükselmemiş olmasına karşın en kötü kısım, telefonun üretiminin zor olması nedeniyle sınırlı sayıda sunulacak olması. Öyle her ülkede satışa çıkacak bir telefon olmayacak. Çin ile sınırlı olması da hoş değil ama benzer durumlar çok sık yaşandı.