Bu Modeller 2020 Ağustos Ayında MIUI 12 Güncellemesi Alacak

MIUI 12 güncellemesi alacak yeni parti belli oldu. Ağustos ayında yeni arayüze ulaşacak olan cihazlar bunlar.

MIUI 12

Xiaomi, Android güncellemelerini yavaş süren markalar arasında yer alıyor olsa da MIUI arayüz güncellemelerinde aynı durum geçerli değil. Arayüz güncellemeleri çok hızlı veriliyor. MIUI 12 bundan nasibini almaya başladı.

Yeni arayüz güncellemesi için ilk iki parti yayınlandı. Bazı cihazlar güncellemelere son kararlı sürüm olarak ulaştı. Firmanın ikinci adımı ise geri kalan cihazlara yeni arayüzü sunmak olacak. Xiaomi’nin güncelleme planının ne olduğu konusunda da yeni detaylara ulaşmaya başladık. MIUI Endonezya sitesinde yeni bir güncelleme listesi paylaşıldı ve Ağustos 2020 itibariyle MIUI 12 sürümü alacak olan cihazlar da ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi MIUI 12.1 Sürüm Açıklandı – İşte Yenilikler

Ağustos İtibariyle MIUI 12 Alacak Telefonlar

Açıklanan listede tam 23 akıllı telefon var. Açıkça şunu söylemek gerekiyor ki güncelleme alan cihazların birçoğu Redmi markasının altında satışa sunulan cihazlar. Doğrudan Xiaomi olarak çıkış yapan cihazlar arasında güncelleme alacak olan modellerin sayısı az. Listede yer alan modeller şöyle:

Bu cihazlar için Ağustos ayında güncelleme dağıtımı başlayacak. Güncelleme dağıtımının başlaması demek anında telefonların güncelleme alması demek değil.

Xiaomi kullanıcıları artık şunu biliyor ki güncellemenin dağıtımı zaman alacak. Bu MIUI 12 ya da Xiaomi özelinde de bir durum değil. Güncellemelerin cihazlara ulaşması genel olarak zaman alıyor. Bölge bölge dağıtım yapılmasından kaynaklı olan bir durum var.