Black Shark 3S Tanıtım Tarihi Kesinleşti

Black Shark 3S tanıtım tarihi artık belli. Black Shark 3S oyun telefonu bu hafta geliyor!

Black Shark 3S

Oyun telefonlarındaki yarışı kaçırmaya başlayan Xiaomi, yarışa kaynak yapacak ve belki de en önden girecek. Markanın son oyun telefonu Black Shark 3S olacak. Henüz tasarım değişikliği getirmeyecek olan akıllı telefon, tasarım sabit kalacak olsa da güçlenerek gelecek.

Black Shark 3 modelinin küllerinden doğacağı yeni akıllı telefon olarak değerlendirilen S modelinin, ne denli değişeceğini görmek için sadece 4 gün bekleyeceğiz. Çünkü telefonun ne zaman tanıtılacağını gösteren basın afişi sızdı ve tarih belli oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi MI Ebook Reader Avrupa Pazarına Geliyor

Black Shark 3S Tanıtımı Ne Zaman?

Afiş üzerinde yer alan tarih çok yakını işaret ediyor. Afişe göre tanıtım 31 Temmuz 2020’de. Yani yeni telefon bu haftanın sonunda tanıtılmış olacak. Tanıtımın saat 15:00’da yapılacağı belirtilmiş. Tanıtımla telefonda sır falan kalmayacak ama öncesinde de bildiklerimiz yok değil.

İlk bildiğimiz işlemcinin değişeceği. İşlemci Snapdragon 865 Plus olacak. 2020 3.çeyreğinde ben amiral gemisiyim diyen birçok telefonda göreceğimiz işlemci 3.09 GHz. Bu hız değeri diğer işlemcilere fark atacak kadar iyi. Snapdragon 875 gelene kadar bekleyelim tabii. 🙂

İşlemcisi değişeceği için doğal olarak grafik birimi de değişecek olan akıllı telefonun oyunlardaki performansı doğru orantılı grafiklerde olduğu gibi artacak. Süslenecek ve yenilenecek akıllı telefonun tasarımının değişmesi pek olası değil. Doğrusu tasarımın değişmesi beklenmiyor.

Tasarım değil ama işlemci ile beraber ekran yenileme hızının değişeceği söyleniyor. Ekran yenileme hızı 144 Hz seviyesine kadar çıkabilir. Bu da Lenovo, Asus oyun telefonlarının en azından standartlarına ulaşılacağını işaret ediyor. Tencent ortaklığı ile tanıtılacak Black Shark 3S hakkında geri kalan bilgileri tanıtım sonrası vereceğiz. Biraz daha bekleyelim ve fiyatla beraber geri kalan bilgileri görelim.