Black Shark 3S Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Black Shark 3S için Xiaomi her şeyi açıkladı. Yeni telefonun fiyatından özelliklerine her şey.

Black Shark 3S

Bir süredir oyun telefonu için tanıtım hazırlığında olan Xiaomi, bombayı fırlattı ve Black Shark 3S akıllı telefonunu duyurdu. Oyun telefonlarına tatlı bir yorum kazandıracak olan akıllı telefonun kullanılabilirliğini arttıracak olan özel modlarını daha önce paylaşmıştık.

Tek bir uygulama ile akıllı telefondan anında bilgisayara görüntü aktarımı yapma gibi özellikleri olan akıllı telefonun teknik özellikler açısından da güncellendiğini anladık. Peki, tanıtımda ne gördük? Nasıl bir telefon var?

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10 Pro Plus Özel Bir Oyun Modu ile Geliyor

Black Shark 3S Tüm Özellikleri

Tasarımı Black Shark 3 modeli ile aynı olan akıllı telefonda Snapdragon 865 Plus işlemci olacaktı. Yani sızıntılar bunu söylemekteydi ama öyle olmadı. Telefonda Snapdragon 865 işlemcisinin kullanımı devam etmekte. İşlemci amiral gemisi ama artık eski işlemci pozisyonunda. Diğer oyun telefonlarında bu değişmişti. Plus modeline geçilmiş ve işlemci yenilenmişti. Xiaomi burada ekside kalkmış durumda.

İşlemcinin yanında gelecek RAM ise yenilenmiş. LPDDR5 RAM’e geçen akıllı telefon 12 GB RAM miktarı sunuyor. 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama alanının da yüksek RAM miktarı ile sıkıntısı bir şekilde kullanılabileceği anlaşılıyor.

Ekrana geçildiği zaman da 6.67 inç ekran boyutu sunulacak. Full HD Plus çözünürlüğünde olan ekranın yenileme hızı ise artmış. Artık 120 Hz yenileme hızı sunuluyor ve dokunma hızı ise 270 Hz seviyesine kadar çıkıyor. AMOLED kullanımı da değişmiyor. Ekran biraz daha başarılı.

64 MP arka kamera + 13 MP ultra geniş kamera ve 5 MP derinlik algılayıcı kameralarla arka kısmı güçlendiren Xiaomi, Black Shark 3S için ön kısımda ise 20 MP tek kamera getiriyor.

Özelleştirilmiş bir işletim sistemi olan JOYUI 12 kullanan akıllı telefonun, tam 65 W hızlı şarj destekli 4.729 mAh pili bulunmakta.

Oyun için özelleştirilebilir olan modlarıyla beraber telefonun başlangıç fiyatı 575 dolar. En üst depolama alanı kullanan model ise 690 dolar fiyata sahip. Satışların ne zaman olacağı ve Türkiye’ye bu telefonun gelip gelmeyeceği ise belirlenmiş değil.