Black Shark 3S Sızdırıldı – Telefonun Özellikleri Neler?

Black Shark 3S yeni özellikleri ile oyun telefonlarına yumruğunu kaldıracak. Black Shark 3S özellikleri neler olacak?

Black Shark 3S

Oyun telefonu çıkarmasıyla karşı karşıyayız. Benim diyen birçok marka yeni oyun telefonları tanıtıyor. Arkası sıra gelen oyun telefonları arasında Xiaomi’nin olmaması sürpriz olur. Markanın Black Shark gibi bir serisi var ki masada toz bırakmıyor. Asus ve Lenovo gibi son oyun devlerine karşı cevap verecek akıllı telefon ise Black Shark 3S modeli olacak.

Güncellenmiş özellikleri olacak telefonun sistemsel açıdan nasıl bir model olacağını gösteren paylaşımlar bile gelmeye başladı. İlk sızıntı bu telefonun işlemcisini gösteren bir sızıntı olmuştu. Günler geçti telefon hakkında bir paylaşım, ardından bir de poster görseli sızdı.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 Pro MIUI 12 Güncellemesi Türkiye’de Yayınlandı

Black Shark 3S Tasarımı ve Çok Konuşulacak Özellikleri

Telefon için paylaşılan görsel, kabul görmüş tasarımlardan birinin geleceğini işaret etmekte. Çok abartıya kaçılmadan düzenlendiğini anladığımız tasarımda ön kısımda çerçeveli ama ince çerçeveli bir yapı var.

Aynı yapıyı Asus yeni oyun telefonunda da kullandı. Arka kısımda da üçgen ama tam simetrik olmayan bir üçgen olacak. bu üçgene ithafen 3 ayrı kamera kullanılacak. Yani iki yan yana kamera bir alt kısımda kalan kamera.

Flaş ışığı da bu alanda olacak ve kamera çerçevesi renkli tutulacak. Oyun telefonlarındaki görkemli yapıya işaret eden renklerin ne kadar başarılı bir tasarım çizgisi göstereceği ise net değil. Bu tasarımı anlattım ama size tanıdık geldi mi? Başta söylemek istemedim ama bu tasarım Black Shark 3 ana telefonunda kullanılan tasarım. Yani sızıntılara göre anladığımız telefonun tasarımı çok değişmeyecek.

Değişim diyebileceğimiz değişim ise teknik bölümde. Snapdragon 865 Plus işlemcisine merhaba diyecek telefon 3.09 GHz hıza yükselecek. 5G destekli akıllı telefonda AMOLED ekran kullanılması ve ekranın 144 Hz yenileme hızına kadar çıkması beklentisi var.

Söylenene ve marka yöneticileri tarafından verilen ipuçlarına göre bunlarla da sınırlı kalınmayacak. Telefonda 120W hızlı şarj desteklenecek. Xiaomi’nin yeni hızlı şarj teknolojisi ile oyun telefonunun bataryasını dakikalar içerisinde doldurabileceksiniz.

Bu kadar çok bilgi paylaşılmış olması, Black Shark 3S telefonunun bir o kadar yakın olduğunu gösteriyor. Yakın, yakın ama tanıtım tarihi açıklanmadığı için gözler yollarda.