Black Shark 3S Resmi Videoları Paylaşıldı – Harika Özellikler

Black Shark 3S oyun telefonunun yetenekleri gözükmeye başladı. Özel yetenek içerek iki yeni video.

Black Shark 3S

Black Shark 3S sadece 2 gün sonra tanıtılacak. Yeni oyun telefonu olacak akıllı telefonun ilk paylaşılan sızıntılarında bir takım yenilikleri gördük ve paylaştık ama bu yenilikler çok sınırlıydı. Şöyle bir şey ortaya çıktı ki telefon sadece işlemci değişimiyle gelecek algısı oluştu.

Fakat öyle değil. Firma bu algıyı kırmak için tanıtıma sadece 2 gün kala yeni bir adım attı. Weibo üzerinden 2 video paylaşıldı ve bir nevi telefonun önizlemesi yapıldı. Paylaşılan videolarda yeni oyun telefonunun sadece işlemcisi değil, sunduğu bazı ayrıcalıklı özelliklerin de üzerinde duruluyor ve asıl değişiklik neymiş görüyoruz.

Bunu da Okuyun: Black Shark 3S Tanıtım Tarihi Kesinleşti

Black Shark 3S ile Gelecek Yenilikler

İlk videoda telefonun sadece USB 3.0 kabloyu kullanarak ekran yansıtma özelliğinin çalıştırıldığı gösteriliyor. Telefonun ekranını bir bilgisayarın ekranına yansıtmanız için tek yapmanız gereken USB 3.0 kablosunu kullanmak.

Bu iş için yazılım uygulamaya girip, kolaylıkla telefonunuzun ekranını bilgisayarınızda kullanabiliyorsunuz. Bu da istediğiniz herhangi bir oyunun ya da istediğiniz herhangi bir uygulamanın bilgisayar ekranından kontrol edilmesini sağlıyor. Oyunlarda klavye ve farenin ayrıcalığını kullanabiliyorsunuz.

İlk güzel yenilik bu ve resmi videoda yeni özelliğin nasıl kullanılacağı anlatılmış. Tek yenilik bu değil. İkinci yenilik ise hareket kontrolleri özelliği. Artık telefonda yer alan hareket kontrollerini istediğiniz herhangi bir işleve atabileceksiniz.

Bunu oyunların içerisinden de yapmak mümkün olacak. Örnek isterseniz, PUBG oyununa girdiniz. Hareket kontrollerinde telefonu aşağı doğru eğdiğinizde karakterin zıplamasını sağlayabileceksiniz. Bu ve bunun gibi komutlarla her şey biraz daha kolaylaştırılmış her şey biraz daha eğlenceli hale getirilmiş olacak. Oyuncu telefonları için gerçekten güzel bir artı.

Oyuncu telefonlarına yeni yorumu getirecek Black Shark 3S akıllı telefonu için daha farklı sürprizler de olacak. Bu sürprizleri çok yakında göreceğiz. Güçlendirilmiş Snapdragon 865 Plus işlemcisi, Tencent ile yapılan yeni anlaşmalarla beraber telefon 31 Temmuz’da tanıtılacak. Tanıtımı anlık takip edeceğiz ve telefon hakkında merak edilenleri sizlere sunacağız.