Android 11 Alacak Xiaomi Telefonlar

Android 11

Android 11 için beta yayınlandı. Hatta sürüm bile değişti. Birkaç ay içerisinde kararlı sürüm güncellemeleri verilecek. Kararlı güncelleme verildiği zaman, herkesin soracağı soru; “Benim telefonum güncelleme alacak mı?” sorusu olacak.

Kararlı sürüm yaklaştıkça markaların bu konuda sızıntıları gelmeye başladı. Hangi telefonların güncellemeye kavuşacağı konusunda ilk modeller ortaya çıktı. Xiaomi için de bu durum geçerli.

Güncelleme alacak olan tüm modeller değil ama güncelleme alması beklenen bazı Xiaomi telefonları belli oldu. Biz de sizler için bu modellerin hangileri olduğunu bir liste haline getirdik.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10 Pro Ön Kamera Puanı Duyuruldu

Android 11 Alacak Xiaomi Modellerinin Listesi

Yeni Android sürümüne geçecek olan akıllı telefonlar sadece Xiaomi telefonlar olmayacak. Xiaomi telefonların yanında Redmi modelleri ve bazı POCO modelleri de Android yeni sürüme geçecek. Bu telefonların hangileri olduğunu ayrı listelerde paylaşalım.

Xiaomi Telefonlar

Redmi Telefonlar

POCO Telefonlar

Android 11 alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar için ilk modeller bunlar. Bu modellere yeni eklenecek telefonlar mutlaka olacaktır. Yeni sürümün yayına açılmasına henüz uzun bir zaman var.

Yeni sürüm geldiği zaman daha net bilgiye ulaşacağız ama bu telefonlar için güncellemenin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Listeler güncellendikçe biz de yeni telefonlar eklemeye devam edeceğiz.

Exit mobile version