Akıllı Telefondan Ucuz Elektrikli Bisiklet Xiaomi Ninebot C30!

Xiaomi Ninebot C30 elektrikli bisiklet fiyatı ile gönüllere taht kuracak. Yeni bisiklet için açıklanan fiyat ve ilk özellikler.

Xiaomi Ninebot C30

Elektrikli otomobillere yatırım yaptığı zaten bilinen Xiaomi, herkes tarafından kullanılabilecek elektrikli bisikletlere de yönelmeye başladı. Markanın elektrikli bisikletleri hem çok kullanışlı hem de bir o kadar şık, pratik ürünler oluyor. Geçtiğimiz gün tanıtılan son ürün Xiaomi Ninebot C30, bunlardan biri.

Bu sefer daha daha çok yetişkinlere yönelik bir elektrikli bisiklet tanıtan marka, bu kez fiyat rekabetini öne çıkaracağını gösterdi. Birkaç nesil öncesinde gelen C40, C60 gibi elektrikli bisikletlere göre daha düşük satış fiyatı olacak olan yeni seri, özellikleriyle de C40’ı pek aratmayacak.

Xiaomi Ninebot C30 Özellikleri ve Fiyatı

Baştan şunu belirtelim ki Xiaomi ilk tanıtımı yaptı ama teknik özelliklerin tamamını açıklamaktan kaçındı. Fiyatı biliyoruz ama hala bilmediğimiz teknik veriler var.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Mix 4 Harika Bir Kamera ile Geliyor – Yeni Görsel

C40 modelinde yer alan özelliklere benzer nitelikleri olacağı söylenen elektrikli bisiklette olması olası özellikler ise şöyle:

Bu özelliklerine ek olarak yine 48W bataryayı kullanacağı ve hızlı şarj desteği olacağı söylenen Xiaomi Ninebot C30, fırçasız motor adı verilen bir motor kullanacak. 45 – 50 km mesafeye kadar tek şarj ile gidebileceği söylenen elektrikli bisikletin 50-60 nm tork üretimi yapacağı da bilgiler arasında.

Bu bilgiler henüz resmi bilgiler değil. Maksimum hız ve benzeri detaylar için ikinci detaylı tanıtımı bekleyeceğiz. Biz özellikleri bir yana bırakalım ve fiyata bakalım. C40 ve C60 modellerine göre fiyat daha düşük olacak demiştik. Öyle de olacak çünkü açıklanan rakam 514 dolar.

3500 TL ile 4000 TL arasında fiyatlara satılacak elektrikli bisikletin ülkemizde de satılması olası. Detaylı ikinci tanıtım yapıldıktan sonra özelliklerle beraber çıkış tarihi ve ülkemizde de satış durumu belli olmuş olacak.