A101 Uygun Fiyata Xiaomi Mi Box S 4K Satıyor

Xiaomi Mi Box S 4K uygun fiyata A101 marketleri süsleyecek. Satışlar ne zaman başlıyor? Fiyat nasıl?

Xiaomi Mi Box S 4K

A101 ile Xiaomi kampanyaları bir araya geldiği zaman, tadından yenmiyor. Xiaomi zaten bazı ürün sınıflarında çok uygun fiyata satışlar gerçekleştiriyor ve buna bir de A101 market zincirlerinin indirimleri dahil olunca, tam fırsat ürünleriyle karşılaşıyoruz. İşte bu hafta benzer bir fırsat imkanı var. Bu sefer Xiaomi Mi Box S 4K alabileceğiz.

A101 aktüel için yapılan paylaşım, bu haftanın konuğunun Xiaomi’nin TV kutusu olduğunu ortaya çıkardı. Satışların 16 Temmuz tarihinde başlayacağı belirtildi ve fiyat için de 439 TL açıklaması yapıldı. 439 TL fiyat çok yüksek bir fiyat değil.

Piyasaya göre değerlendirildiğinde güzel bir indirimi bile var. Piyasada fiyatlar 540 – 570 TL arasında değişiyor. Böyle bakarsanız A101 kampanyası tam aranan bir kampanya. Peki, bu hafta daha uygun fiyata alabileceğimiz TV kutusunun özellikleri neler?

Bunu da Okuyun: Kamerasıyla Bir İlk Olacak Xiaomi Telefonunun Patenti Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Box S 4K Özellikleri

İlk defa 2018 yılında piyasada yer alan akıllı TV ürünü, 5 çekirdekli bir grafik birimi ile 4K HDR desteği sunuluyor. 2 GB RAM ve güçlü işlemci de sorunsuz bir görüntü akışı anlamına geliyor.

HDMI üzerinden televizyonunuza bağlayabileceğiniz akıllı TV ürünü üzerinden Android oyunları da oynayabiliyorsunuz. Bunun için işlemci de grafik birimi de RAM miktarı da yeterli.

DTS ve Dolby desteği ile ses konusunda da çok başarılı olan Xiaomi Mi Box S 4K, akıllı bir kumandaya sahip ve bu akıllı kumanda le cihaza sesli komutlar verebiliyorsunuz. Tahmin edebileceğiniz gibi sesli komutları vermek adına sanal asistan kullanılıyor.

Üzerinde YouTube, Spotify ve Netflix kontrol tuşlarının da bulunduğu akıllı kumandanın işlevlerini de çok seveceğinizi düşünüyoruz. Bu özelliklerle Apple TV rakibi olacak serinin satışlarının 16 Temmuz ile başlayacağını tekrar duyuralım. Ama stok sorunu yaşayabilirsiniz. Fiyatta bir indirim olması ve stok sınırları olması, herkesin akıllı TV ürününe ulaşmasının mümkün olmayacağını göstermekte. Stok sınırı ne kadar sorusuna cevap bulamıyoruz. A101 bunu açıklamadı.