3 Telefona Daha MIUI 12 Global Güncellemesi Sunuldu

MIUI 12

Sabah Redmi Note 8 Pro kullanıcıları güncelleme müjdesi ile kalktı. MIUI 12 arayüzü, Redmi Note modellerine de giriş yapmış oldu. Hem Çin sürümleri hem de global sürümleri için yayınları hızla devam eden güncellemenin akşam saatlerinde bir müjdesi daha geldi. 

Akşama doğru verilen haberde 3 telefon için de global MIUI 12 güncellemelerinin yayınlandığı resmi MIUI Twitter hesabında yayınlandı. Şanslı telefonlara ve güncelleme sürecine geçelim. Bakalım bizi neler bekliyor ve bu sefer hangi telefon sahiplerinin yüzleri güldü. 🙂

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 Pro Için MIUI 12 Güncellemesi Yayınlandı

Xiaomi Mi 9, Mi 9T, Mi 9T Pro için MIUI 12 Global Sürüm Yayında

Twitter paylaşımında müjdelenen telefonlar Mi 9 serisi oldu. Xiaomi Mi 9 ana modeli, biraz daha önde olan Mi 9T ve serinin en öncü modeli Xiaomi Mi 9T Pro akıllı telefonları global güncellemeyi aldı.

Daha önce bu telefonlar için Çin sürümü yayınlanmıştı ama Çin sürümüne Türkiye’den ya da Avrupa’dan ulaşmak söz konusu bile değil.

Bunun için global sürüm güncellemesinin yayınlanmasını beklemekteydik. Sizden de bu konuda birçok yorum aldık. Müjdeli haberi de yine biz vermiş olalım. Her üç telefon için güncellemeler OTA ile hızlı bir şekilde yayınlanmaya başladı.

OTA güncellemeleri hızla dağıtılıyor ama süreler her zaman denk değil. Yine güncellemenin tüm telefonlara ulaşması, birkaç hafta ile bir ay arasında bir süreyi bulacaktır.

İyimser olalım ve düşüncemizi belirtelim. En çok 1 hafta gecikme olacağını öngörmekteyiz. Çünkü Çin sürümü birkaç günde dağıtıldı ve MIUI 12 dağıtımı tamamlandı. Aynı şey global versiyon için neden geçerli olmasın?

Exit mobile version