Xiaomi, Yeni Mi Notebook için Tarih Verdi

Mi Notebook

11 Haziran’da yeni bir akıllı bileklik için tanıtım yapacak olan Xiaomi, bilekliklerini yalnız bırakmayacak. Etkinlik sanıldığı gibi çok sönük geçmeyecek. Mi Band 5 akıllı bilekliklerinin dışında aynı gün bir de Mi Notebook tanıtımı yapılacağı kesinleşti.

Twitter aracılığıyla yeni Mi Notebook için duyuru yapıldı ve tanıtım tarihi açıklandı. Bileklikle aynı gün tanıtılacak olan notebook, özellikleri içinse çok sınırlı bilgilerimiz var.

Xiaomi Mi Notebook Daha İnce Kasa, Daha Geniş Ekran Kullanacak

Bilgisayarın donanımsal olarak özellikleri tam olarak açıklanmış değil. Bunun için tanıtımı beklemek gerekecek ama bazı özellikler için yüzeysel de olsa bilgiler verildi. Yüzeysel verilen bilgilere göre Mi Notebook çok daha ince bir kasa ile gelecek. Ölçüler milimetrik olarak nasıl olacak kesin değil fakat şaşırtıcı derecede ince yapının kullanıldığı söyleniyor.

Bunu da Okuyun: Mi Notebook Pro Enhanced Edition Tanıtıldı – Özellikleri Ve Fiyatı

Çok uzun süre pil ömrü sunulması yanında depolama birimi de arttırılacak olan bilgisayarın Full HD ekran kullanacağı ve yüksek performansı olacağı da diğer bilgiler.

Yüzeysel olsa da iddialı donanım özelliklerinin geleceğini öğrendiğimiz bilgisayar Hindistan’da tanıtımı yapılacak. 11 Haziran Hindistan tanıtımıyla beraber satışlar da başlayacak. Satışlar için pek memnun etmeyecek iddialar var. Tanıtımın Hindistan’da yapılacak ve bilgisayar ilk olarak bu pazara hitap edecek.

Bazı kaynaklara göre Avrupa ve Çin satışlarının yapılmayacağı sadece Hindistan’da satışların olacağı söyleniyor. Haliyle Türkiye’de de yeni Mi Notebook için satışların yapılması gibi bir beklenti yok. Yine de kesin bilgileri ve satış bölgelerini öğrenmek için 11 Haziran tanıtımını izleyeceğiz.

Exit mobile version