Xiaomi POCO F2 Pro Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu

Xiaomi POCO F2 Pro

POCO’nun buradayım diyeceği bir akıllı telefon olan ve markanın tam anlamıyla üst segment akıllı telefonlarından ilki olacak olan Xiaomi POCO F2 Pro, hiç hesapta olmayan bir şekilde ülkemizde de satışa çıkacak.

POCO’nun satışlarını Çin ile sınırlı tutacak yönde bir stratejisi olduğu için Türkiye satışları çok olası düşünülmüyordu. Bu seviyede bir akıllı telefonun satıldığı ülkelerin sayısının artmaması ise yazık olurdu. Sonuçta listeye Türkiye’de eklendi. Bir iki gün önce bize de basın bildirisi geldi ve resmi Türkiye tanıtımının çok yakın olduğunu öğrendik.

Bunu da Okuyun: POCO F2 Pro Türkiye Tarihi Kesinleşti

Xiaomi POCO F2 Pro Türkiye Fiyatı Nasıl Olacak?

Telefon sanıldığından çok daha hızlı bir şekilde Türkiye’ye giriş yapacak. Resmi Türkiye lansmanı 18 Haziran 15:00’da olacak.

Çok önemli bir aksilik olmazsa, yarın yapılacak online tanıtım bizim için yeterli olacak. POCO Türkiye garantili bir şekilde ülkemizde satışlar yapılacak.

Tanıtım, yeni modelin satışlarının başlamasını sağlayacak ama biz biraz daha erken davranalım. Lansmana sadece 1 gün kala telefonun fiyatının yazdığı bir satış sayfası sızdı. Satış sayfasında 256 GB depolama alanı ve POCO Türkiye garantisi olacak telefon için 7.080 TL satış fiyatı gözüküyor.

Sonuçta bir POCO akıllı telefon olduğu için fiyat size yüksek gelebilir. Fiyatın yüksek olduğunu düşünenler için tek bir şey eklemek istiyorum o da Snapdragon 865 işlemci. Bu sefer öyle orta seviye ya da giriş seviyesinde gezen bir akıllı telefon yok.

Markanın birkaç modeli vardı ve bu modeller çok daha ucuzdu ama bu telefonlar öyle Snapdragon 865 işlemcide olduğu gibi en üst seviye işlemcileri kullanmıyor ve AMOLED HDR10+ destekli bir ekranla gelmiyordu.

Aklınızın bir köşesinden Xiaomi POCO F2 Pro telefonunu satın almak geçiyorsa, yarın sitemizi mutlaka ziyaret edin. Türkiye lansmanı ile kesinlik kazanan fiyat ve telefonun ne zaman satılacağı gibi bilgileri veriyor olacağız.

Önemli Not: Görseli LOG sitesinden aldık. Görsel kaynağımız LOG sitesi.