Xiaomi Oyuncu Monitörleri Geliyor

Xiaomi

Monitör konusunda Xiaomi, yeni markalardan bir tanesi. Teknoloji firmasının televizyonları var ama ekran konusunda bu sayı çok yükselmedi. Eksik kalan bir nokta olduğu tespit edilmiş olacak ki marka yeni monitörler hazırlamaya başladı.

The Times Hub kaynağının, ekranlar için bazı özellikleri keşfettiği ve özelliklerin neler olmasının beklendiği açıklandı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Power Bank 3 Dev Kapasitesiyle Tanıtıldı

Xiaomi Oyun Monitörleri Özellikleri

Monitör için boyut belli olan önemli ve ilk detay. 27 inç dev ekran bir monitör tanıtılacak ve bu ilk model olacak. 165 Hz yenileme hızı, oyunlardaki sahne geçişlerinin kare hızı açısından yakalanabileceğini gösteriyor. İyi bir performans değeri olacak ekranın gecikme sürelerini de görmek gerekiyor.

Karar vermek adına bu çok önemli olacak. Full HD çözünürlük değeri olacak ekran tek başına gelmeyecek. Xiaomi oyun monitörü modellerine eklenecek bir başka versiyon 24.5 inçlik olacak. Yenileme hızının aynı kalması, bu modelin sadece boyutunun değişmesi olası.

Bu iki versiyonda boyut farkı olsa da bir üçüncü monitörü daha göreceğiz. 3.monitör ekran konusunda 29.5 inç seviyesine çıkacak. Bu sefer tek değişen ekran boyutu da değil. Ekran boyutu önemli bir faktör ama 29.5 inç ekranda Full HD çözünürlük yeterli olmayabilir.

Full HD çözünürlük değeri yeterli olmayacağı için son ekranda 4K çözünürlük olacak. Bu ekranın yenileme hızının ne kadar artacağını bilemiyoruz. 165 Hz Full HD için seçilmiş bir değer olabilir. 4K çözünürlüklü bir ekranda biraz daha fazla yenileme hızı olabilir. Tepki süreleri de buna bağlı olarak değişebilir.

Her üç ekran için de pazardaki diğer ürünlere göre daha iyi fiyatların olması beklentisi var. Tanıtım yaz sonunu bulacak ama fiyat ve tepki sürelerine ilişkin yeni bilgiler daha erken gelebilir.