Xiaomi Mi Mix Alpha Parçalandı – İşte Görseller

Xiaomi Mix Alpha 1

Birkaç kez haberiniz yaptığımız Xiaomi Mi Mix Alpha, bana göre şu ana kadar ortaya çıkarılmış ve çalışır halde olan en ilginç akıllı telefonlarda ilk sırada geliyor. Telefonun teknik özelliklerini geçin. Sadece tasarıma bakın.

Öncesinde 4 tarafı ekranla çevrili olan bir telefon gördünüz mü? Telefonun ön kısmında basit bir ekran yok. Sanki dikey bir ekran var ve bu ekran ikiye katlanarak telefon sarılmış. Arkayı çeviriyorsunuz, ekranın arkaya kadar uzandığını görüyorsunuz. Yanlara bakıyorsunuz tek parça ekran kullanıldığını görüyorsunuz.

Farklı bir telefon olmasına karşın Xiaomi Mi Mix Alpha kolay kolay satışa çıkmayacak. Yakın zamanda Draco kod adlı yeni bir versiyonun geliştirileceği ve Snapdragon 865 işlemcisiyle satışa çıkacağı iddialarını dile getirmiştik. Bu sefer telefonun parçalarına ayrılması gündemde.

Xiaomi Mi Mix Alpha Parça Parça Oldu

Alpha modelinin yeni fotoğrafları biraz daha farklı. Bu kez telefonun parça parça edildiği görüntüleri yayınlandı. Bu görüntüler neden önemli çünkü konsept bir telefonun başarılı bir şekilde bir araya getirildiğini ve aslında satışa hazır olduğunu işaret ediyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi MIX Alpha 2 Draco İddiaları Gelmeye Başladı

Parçaları tek tek değerlendirmek pek mümkün değil ama görsellere baktığımı zaman, bir düzen içerisinde yerleşim yapıldığı ve başarı yakalandığını anlıyoruz. Konseptte olsa sarmal ekranı sorunsuz çalıştırabilecek bir iç dizayn oluşturulmuş.

Telefonun anakartını, kameralarını ve diğer iç donanımlarını gördüğümüz fotoğraflar da tek eksik olan ise pil. Xiaomi Mi Mix Alpha telefonunda kaç mAh kapasitesinde bir pil kullanılacağı hala bilinmiyor. Parça fotoğraflarında da yine pil gösterilmeyerek bu konudaki gizem de korunmuş.

Hala hevesle çıkışını beklediğimiz telefon için gelen bu görseller hevesimizi biraz daha arttırmaya yetti. Çıkış tarihinin ne zaman olacağını ya da Draco adı verilen yeni versiyonun seri üretime girip girmeyeceği gizemli bir konu. Bu konuda bilgi vermeyi çok isterdik. 🙂