Xiaomi MIUI 12 Bekleyenlere Kötü Haberimiz Var

Xiaomi MIUI 12

Xiaomi MIUI 12 güncellemesi yavaş yavaş cihazlarla buluşmaya başladı. Güncellemeyi alan akıllı telefon sahiplerinin yorumlarına baktığımız, değerlendirmeleri okuduğumuz zaman sürümün yeniliklerinin beğenildiğini ve olumlu karşılandığını anlıyoruz.

Daha çok yeni arayüz için güzel haberler veriyor olsak da bu sefer tüm bu haberleri unutturacak kötü bir haberimiz var. Bazı Xiaomi telefon kullanıcıları gerçekten üzülecek.

Xiaomi MIUI 12 Telefon Sınırlaması ile Gelecek

Yeni arayüz Android üzerine kurulmuş ama fark oluşturan ve yüksek sistem gereksinimi isteyen bazı özellikleri var. Bu nedenle güncelleme alsa bile her telefonda MIUI 12’nin tüm özellikleri çalışmayacak. Kullanıcıları en çok üzecek gelişme Super Wallpapers özelliğinin sınırlanması olacak. Telefon özellikleri desteklemediği için bu yeni duvar kağıtlarının sadece belli cihazlara verileceği söyleniyor. Bu cihazlar:

Özelliğin sadece bu telefonlara açık olarak sunulacağı iddiası var. Tek kötü haberin bu olmasını çok isterdim ama kamera arayüz özellikleri için de sınırlamalar olacak. Donanım ve güce göre sınırlama yapılacak ve kamera arayüzüne eklenecek yeni özellikler sadece aşağıdaki telefonlar tarafından destekleniyor olacak.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Için Kararlı Beta Müjdesi Geldi

Xiaomi MIUI 12 arayüz güncellemesinde sadece bu telefonlara yeni kamera arayüzünün dahil edilmesi söz konusu. Xiaomi doğruladığı zaman, daha fazla bilgi belli olacak.