Xiaomi Mi Watch Revolve Akıllı Saat Özellikleri Belli Oldu

Xiaomi Mi Watch Revolve

Xiaomi, akıllı saat alanını yan alan olarak görmekten çıkarıyor. Ana aksesuar kategorisine alınan akıllı saat ve akıllı bileklikler genişletiliyor. Akıllı bileklikler için ardı ardına iki ürün geldi ve bir sıralama varsa artı sıra akıllı saatlerde. Xiaomi Mi Watch Revolve bu sıralamanın korunacağını gösteriyor.

Tanıtımı yapılmadan inceleme videosu sızan akıllı saat, ilk defa Xiaomi markası altında bir kaynakta ortaya çıktı. Akıllı bileklikler ve akıllı saatler için resmi uygulama olan Mi Watch içerisinde yeni eklenebilir saat olarak Xiaomi Mi Watch Revolve listeleniyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Amazfit Bip A1608 Saat A101’De Kampanyalı Satılacak

Xiaomi Mi Watch Revolve Özellikleri Nasıl?

Saat tasarımı hem uygulama ikonundan hem inceleme videosundan biliniyor. İkonda ve sızan görselde daire ekranlı bir akıllı saat var. Daire ekranda ince dış çerçeveler ve simetrik olarak bir adet üste bir adet alta yerleştirilmiş olan tuşlar var.

Hiç görmediğimiz, başka bir markanın kullanmadığı bir tasarım seçilmiş demek tamamen yalan olur. Böyle tasarım kullanan Honor, Huawei gibi çok marka var. Sıradanlığın çok dışına çıkılmamış.

Özelliklere gelince bu bilgileri paylaşmak ne kadar doğru bilemiyorum ama sızan inceleme videosundan öğrenilen bilgiler var. Saatler için olmazsa eksik bir model diyebileceğimiz kalp atış sensörü ve uyku takip sensörü yine yerini koruyor.

Bluetooth 5.0 ile akıllı telefona bağlanacak saat, 1.39 inç AMOLED tam renkli ekrana sahip olacak. 90 – 100 Euro arasında fiyatı olacağı iddiası bulunan Xiaomi Mi Watch Revolve akıllı saatinin inceleme videoları bile sızmış olsa da ne zaman alınabilir olacağı markaya bağlı. Gündemde özel bir tanıtım etkinliği bulunmuyor.