Xiaomi Mi Power Bank 3 Dev Kapasitesiyle Tanıtıldı

Xiaomi Mi Power Bank 3 1

Taşınabilir şarj cihazları için Xiaomi iyi bir seçim. Markanın taşınabilir şarj cihazı almak isteyenler için çok sayıda seçeneği var. Hatta Xiaomi bunu bir gelenek haline getirmiş durumda. Taşınabilir şarj cihazları için yeni modelleri ardı ardına ekliyor.

Xiaomi Mi Power Bank 3 bunlardan biri ama bu sefer hem kapasite hem bağlantı özellikleri çok farklı bir cihaz. Birkaç gün önce tanıtılan yeni ürün, telefonların şarj sorunlarını çözecek. Başka herhangi bir cihaza ihtiyaç kalmayacak derecede kapasite ve bağlantı destekleri var.

Xiaomi Mi Power Bank 3 ile Şarj Sorunu Bitecek

Yeni taşınabilir şarj cihazı kapasite olarak çok yüksek bir değere sahip. Cihaz 30000 mAh değerinde bir pil ile geliyor. 10000 mAh ve 20000 mAh değerlerini gördük ama 30000 değeri çok çok iddialı bir değer oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10 Türkiye Fiyatı Değişti

Tanıtımda verilen örnek yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 10 akıllı telefonu üzerine oldu. Telefonun 4780 mAh değerinde bataryasının Xiaomi Mi Power Bank 3 ile neredeyse 5 kez şarj edilebileceği açıklandı.

Şarj sorununu çözüyor dememizin ana nedeni zaten kapasite. Kapasite işlevsellik konusunda tek başına yeterli değil. Hızlı şarj desteği ve bağlantı destekleri de önemli. Xiaomi Mi Power Bank 3 bu konuda da çok başarılı.

Cihaz üzerinde USB – C ve USB – A bağlantısına ek olarak microUSB girişi de bulunuyor. Bu giriş, akıllı saatler ve kulaklıklar için kullanılabilir girişler. Düşük akım modu ile koruma sağlanarak akıllı saatler ve kulaklıklar sorunsuz şarj edilebiliyor.

İş bir telefonu şarj etmeye gelince, 18W değerine kadar hızlı şarj yapılabiliyor. 18W telefonları şarj etmek için kullanılacak değer. Cihazı şarj etmek için de 24W hızlı şarj desteği var. 30000 mAh bataryayı hızlı şarj olmadan doldurmak çok zor.

Her yönüyle benzersiz Xiaomi Mi Power Bank 3 fiyatı da gayet uygun. Açıklanan rakam sadece 24 dolar.