Xiaomi Mi CC10 İlk Görselleri Çıktı ve Özellikler Belli Oldu

Xiaomi Mi CC10

Kamera güncellemesi yapılacak akıllı telefon modeli olması nedeniyle Xiaomi için önem verilen bir telefon olacak Xiaomi Mi CC10, detaylanmaya başladı.

Bazı onay belgeleri ve kamera özellikleri için çalışmaların sızması, yeni akıllı telefonların gelişini doğrulamış ve açıkçası beklentilerimizi arttırmıştı. Yeni bir performans odağı akıllı telefon mu geliyor yoksa, sadece kameralar konusunda mini güncellemeler alan akıllı telefon mu geliyor karar vermedik.

İşte bu kararı vermemiz adına Xiaomi Mi CC10 akıllı telefonu için yeni bilgiler geldi. Telefonun kılıfı ve bir takım özellikleri görüntülendi.

Xiaomi Mi CC10’u Çok Beğeneceksiniz

Görsellerden işe başlamak istiyorum. Tasarımda herkesi en çok etkileyecek olan kısım kameralar olacak. Benim görüşüm bu. Daire alan var ve bu daire alan iki çapraz çizgi ile üçgenlere bölünmüş. Şık görüntünün olacağı kamera alanı 4 kameralı olacak. Daireyi bir kolye olarak görün. Bu kolyenin hemen altında sanki ikinci bir kolye şeklinde flaş olacak. Muntazam bir yerleşim.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9 Türkiye’ye Geldi – İşte Fiyat

Önde kamera için bir alan olmayacak. Açılır kapanır kamera işaret ediliyor. Yalnız şimdiden bunu anlamak çok kolay değil.

Özelliklerden devam edelim. Xiaomi Mi CC10 işlemci için Snapdragon 775G kullanacak. Tam amiral gemisi bir işlemci olmadığını düşünebilirsiniz ama hem 5G desteği var hem de performans açısından amiral gemisi işlemcilere yakın değerler var.

108 MP ana kamera ve 120x telefoto kamerası bu işlemci tarafından desteklenebilecek. Önde 32 MP tek bir kamera olacak. Android 10 işletim sistemi üzerine kurulu MIUI 11 ile çıkış yapacağı sızan akıllı telefon, MIUI 12 güncellemesi alan ilk telefonlar arasında gelecek. Belki de telefon sızan bilgilerin aksine MIUI 12 ile çıkabilir. Kesin bir şey yok.

Bu bilgiler ve görseller bir şeyi daha kanıtlıyor. Xiaomi böyle bir telefon tasarlamış ve telefonun onay aşamasını geçmiş. Tanıtım için tarih bulunmuyor.