Xiaomi Mi Band 5 Tanıtıldı – Fiyatı Beklendiği Gibi mi?

Xiaomi Mi Band 5

Son birkaç gündür Xiaomi Mi Band 5 hakkında haddinden fazla bilgi paylaşımı yapılıyordu. Bilgilerin bu kadar yoğunlaşması, yeni bileklik tanıtımının hızla yaklaştığını işaret ediyordu. Herhangi bir gecikme yaşanmadan tanıtım yapıldı.

11 Haziran Xiaomi Mi Band 5 tanıtımı ile sızdırılan tüm bilgiler kesinleşti. Bazı özellikleri biliyorduk evet ama bilmediğimiz ve önemli olan bilgiler de vardı. Mesela fiyatın nasıl olacağı. Tanıtım her şeyi ortaya çıkardı.

Xiaomi Mi Band 5 Hakkında Açıklanan Her Bilgi

Akıllı bileklik daha kullanışlı olması adına yenilendi. Şikayet edilen, yani yeterli bulunmayan 0.95 inç ekran değişti. 1.2 inç AMOLED tamamı renkli ekrana geçildi.

Dinamik AMOLED ekranın bize getirdiği avantajları ve yüksek görüntü kalitesini daha iyi anlamamız için arayüzler geliştirilmiş. Çeşitli karakterlerin olduğu çok sayıda arayüz var. Net sayı hakkında bilgi yok ama 100’ün üzerinde arayüz olduğu paylaşıldı. Çeşitli çizgi film karakterlerine kadar arayüzler var.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Band 5 Için 7 Kritik Özellik Açıklandı

Ekranı daha güzel ve büyük. Yeni sensörler ekrandaki değişime eşlik ediyor. Kalp ritim sensörü zaten artık kalıcı özelliklerden. Buna ek bir de oksijen sensörü var. Uyku takip, 11 aktivite takip ve kadınlar için eklenmiş olan adet izleme döngüsü özelliği, bilekliğin yeteneklerini eski modele göre bayağı bir artmış durumda.

Manyetik şarj desteği, 50 metreye kadar suya dayanıklılık özellikleri ile iki farklı modeli alabileceğiz. NFC desteği olacak akıllı bileklik için fiyat 32 dolar oldu. NFC desteğini tercih etmeyen ve standart akıllı bilekliği almak isteyenler için fiyat 27 dolar oldu.

Önümüzdeki hafta Xiaomi Mi Band 5 akıllı bilekliklerinin bu fiyatla 18 Haziran’da satışları başlamış olacak. Hemen sevinmeyin çünkü bilekliğin Çin satışı için tarih bu. Türkiye’ye gelecek elbet ama ne zaman?

Exit mobile version