Xiaomi Mi Band 5 için Bir Görsel Daha Geldi

Xiaomi Mi Band 5 3

Xiaomi Mi Band 5 için haberler hızla devam ediyor. Çünkü tanıtıma çok kısa süre kaldı. Weibo paylaşımlarından tanıtım tarihini öğrendik. Tanıtım tarihini kesinleştirecek olan paylaşımlar da ardı ardına geliyor.

Bu kez bilekliğin afiş görseli çıktı. Afişlerde tanıtım tarihi bir kez daha teyit edildi. Tanıtım tarihi ile de sınırlı kalınmadı. Bazı özellikler doğrulandı ve tabii ki yeni bir tasarım geleceğini anlamış olduk.

Xiaomi Mi Band 5 için Son Bilgiler

Bilekliğin görselinde ortaya çıkan yeni tasarımdan başlamak istiyorum. Yeni tasarım daha geniş ekranı öne çıkarmayı başaracak. Her tarafından kavisli, daha yuvarlatılmış hatlarla hazırlanmış bir akıllı bileklik gelecek.

Gözle görülür derecede kullanım alanı daha geniş. Gözle görülür derecede ekran hatları daha yuvarlak. Bu ne demek ki o beklediğimiz ekran değişikliği sonunda gelecek.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Band 5 Çıkış Tarihi Netleşti

Akıllı bileklik olsa da artık akıllı saatler kadar rahat kullanılan cihazlara kavuşacağız. Ekrandan çok konuştuk boyutu da tekrar hatırlatalım. Boyut 1.2 inç olacak. Ekran uzunlamasına olduğu için 1.2 inç farkını daha iyi anlayacağız.

Ekranla beraber Xiaomi Mi Band 5 modelinin getireceği yeni spor modları için de bilgiler var. 5 yeni mod göreceğiz. Bunlar ip atlama, kondisyon bisikleti, eliptik makine, yoga ve kürek makinesi modları olacak. Bileklik bu spor modlarını tanıyacak ve egzersize başladığınız zaman doğrudan mod açılabilecek.

Spor modlarını destekleyecek olan en iyi artı ise kandaki oksijen seviyesini ölçmeyi sağlayacak olan sensörler olacak. Yeni spor modları böylece tam olarak desteklenecek.

Özellikleri özet geçtim. Sızdırılan son görsellerde değişen tasarımı zaten siz de göreceksiniz. O çok konuştuğumuz tanıtım tarihini de bir kez daha paylaşalım. Önceki haberimizde 11 Haziran tarihinin gösterildiğini söylemiştik. Yeni afiş görseli de yine 11 Haziran tarihini gösteriyor.

Bir 10 gün sonra o çok beklediğimiz Xiaomi Mi Band 5 gözler önünde olacak. Tanıtımı takip edip, ayrıntılarıyla özellikleri sizlerle paylaşacağız. Biz de en az sizin kadar yeni bilekliği merakla bekliyoruz.