Xiaomi Mi Band 5 Arayüzleri ve Özellikleri Sızdı

Xiaomi Mi Band 5

Mi Band 5, Xiaomi’nin ustalık eseri olacak. Önceki 4 modelde kullanılan özellikleri ve genel kabul olmuş olan tasarımlar değişecek. Biraz daha üstün özellikleri ile ustalık eserinin bir ürünü olacak olan akıllı bileklik görselleri yayınlanmaya devam ediyor.

Bilekliğin Smart versiyonun da olacağı paylaşılan son bilgiler arasındaydı. Bu bilginin üzerinden birkaç gün geçmişti ki Xiaomi Mi Band 5 için bu kez yeni görüntüler geldi. Hem arayüz tasarımı için bazı bilgileri gösteren yeni görseller hem de temazsız ödeme sistemlerinin nasıl çalışacağını gösterdi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Band 5 Için Bir Görsel Daha Geldi

Xiaomi Mi Band 5 için Son Bilgiler

NFC özelliğinin nasıl çalışacağını artık biliyoruz. Sadece ödemeler için değil yeni bileklikle toplu taşımalarda da temassız ödeme yöntemi kullanılabilecek. Bu özellik ülkemizde kullanılabilir bir özellik değil. En azından destek gelene kadar ülkemizde bu sistemi kullanmak mümkün değil.

Görsellerin bize sunduğu sürprizlere eklenen bir başkası ise Avengers saat yüzlerinin olacak olması. Marvel’in efsane serisi olan Avengers için özel arayüzler kullanılacağı ve bu arayüzlerin de saate yüklü olarak geleceği ortaya çıktı.

Görsellerde tüm arayüzleri göremedik ama bunun bir paket olarak geleceği düşünülüyor. Sevilen Avengers karakterlerini de bu paket içerisinde görebiliriz. Arayüzler sınırlı olmayacak. Tüm ülkelerde kullanılabilecek.

Devam ettiğimiz zaman yeni bir özellikten daha bahsedeceğiz. Yine yeni görsellerde ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi Mi Band 5, nefes egzersizlerine sahip olacak. Kandaki oksijen değerinin ölçülmesini sağlayan yeni sensörlerle beraber nefes egzersizleri yapmak için de akıllı bilekliği kullanabileceğiz.

Tespit ettiğimiz son yenilik ise rahatsız etmeyin özelliği. Akıllı saatlerde kullanılan bu özellik, akıllı bilekliklere de taşınmış olacak. 30 dakika, 60 dakika ya da 120 dakika süreler arasında seçim yaparak rahatsız etmeyin özelliğini açabileceksiniz. Bu özelliği açtığınız zaman gelen bildirimler, mesajlar sizi rahatsız etmeyecek. Spor sırasında kullanılabilecek güzel bir mod.

Xiaomi Mi Band 5 için daha çok iyileştirme ve yeniliğin geleceği kesin. Bunları öğrenmek için birkaç gün daha bekleyin. 11 Haziran’da tanıtım yapılacak.