Xiaomi Mi 10 Pro Plus Özellikleri ve Yenilikleri

Xiaomi Mi 10 Pro Plus

Xiaomi Mi 10 güçlü ve başarılı bir telefon. Şu an Türkiye fiyatları stok sorunları nedeniyle biraz yükselmiş halde ama telefona ilgi düşmedi. Xiaomi yeni telefonuna gelen ilgilerden memnun olduğu gibi telefonu güncelleme planları da var. Güncelleme ile serilere dahil edilecek olan yeni telefon Xiaomi Mi 10 Pro Plus olacak.

Yavaş yavaş bilgileri gelmeye başlayan telefonun, tüm versiyonlar içerisinde en güçlü telefon olması beklentisi var. Amaç serinin biraz daha üste taşınmasını sağlamak olacak.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi CC10 İlk Görselleri Çıktı Ve Özellikler Belli Oldu

Xiaomi Mi 10 Pro Plus Özellikleri Hakkında Ne Biliyoruz?

Telefonun işlemcisi şu an için olabilecek en iyi işlemci olacak. Snapdragon 865 kullanılacak. Daha yeni bir işlemci ya da daha iyi bir işlemci yok. En azından şu an için yok. RAM kapasitesinin de artacağı söylenen akıllı telefonun, ekranı da yenilenecek.

Yine AMOLED ekran olacak ama 120 Hz yenileme hızı ile güncelleme olacak. Ekran boyutu ve tasarımı için paylaşım yapılmadı ama diğer modellerde geçerli olan ekran tasarımının değişmemesi olası.

Xiaomi Mi 10 Pro Plus’ın yeni seriye kazandıracağı bir başka artı ise daha iyi kameralar olacak. 108 MP ana kamera çevresinde kurulan bir kamera sistemi olacak telefonda 12x optik zoom bulunacak. CC10 telefonu için de bu iddia gelmiş ve kameraların sensörlerinde değişikliklere gidileceği söylenmişti.

Başta telefoto kamerası yenilenecek olan akıllı telefon, bu yılın yeni amiral gemisi telefonu. İfadeden anladığınızı biliyorum ama şunu söyleyeyim ki çıkış 2020 içerisinde olacak. 2021 yılında beklenen telefonlar çok daha farklı. 2021 yılı yeni bir üst segment akıllı telefon serisi için hazırlıkların yapıldığı yıl olacak.