Xiaomi CEO’su Lei Jun En Favori Telefonlarını Açıkladı

Xiaomi CEO'su Lei Jun,

Xiaomi CEO’su Lei Jun, sosyal medyaya sık sık başvuruyor. Öyle ki bazen Xiaomi’nin yeni tanıtacağı ürünler hakkında bilgileri ünlü CEO’nun yaptığı paylaşımlardan alıyoruz. Her zaman yeni bir ürün hakkında ya da markanın izlediği stratejiler hakkında paylaşımlar yapılmıyor. Zaman zaman Xiaomi CEO’su Lei Jun, kendi görüşlerine de yer verdiği paylaşımlar yapıyor.

Yakın zamanda Xiaomi CEO’sundan böyle bir paylaşım daha geldi. Popüler yönetici son olarak en sevdiği 3 telefon için açıklama yaptı. Xiaomi CEO’sunun tutup bir iPhone modelini en sevdiği akıllı telefon olarak açıklaması beklenemez. Açıklanan telefonlar tabii ki Xiaomi markası altında olan telefonlar.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10 Pro Plus Özellikleri Ve Yenilikleri

Xiaomi CEO’su Lei Jun Favori Telefonlar

Ünlü ismin açıkladığı ilk akıllı telefon Mi MIX 2 akıllı telefonu. Tabii ki ünlü isim en sevdiği telefon olarak bu modeli açıklarken, nedenler kısmında da bilgi veriyor. Telefonu sevmesinin ana nedenini seramik gövde yapısı olarak açıklayan CEO, bunun gerçek seramik kullanan ilk telefon olduğunu söylüyor.

Seramik yüzeyin sevmesinin dışında bu seramik yüzeyin elde edilme sürecini de sevdiğini belirten ünlü isim güzel bir de bilgi veriyor. Bu bilgiye göre telefonun her unibody seramik parçası 7 gün olmak kaydıyla 1400 derecede sinterleniyor.

Böyle bir parça üretiminin olması bile telefonun, ne kadar özenle hazırlandığının göstergesi. Her ne kadar eskimeye başlasa da Mi MIX 2 telefonunun şıklığını biz de unutmayacağız.

İkinci telefon Xiaomi Mi 6 Bright Silver Discovery Edition. Yine bu telefon da özel üretim bir model. Telefonun arka kapağı özel tasarım. Parlak paslanmaz çelik çerçeveye ek olarak arka kısımda vakumlu bir cam kullanılmış.

Telefonun özel tasarım arka kapağı, telefonu sanki bir ayna yerine koymanızı sağlıyor. O kadar parlak bir yüzey var. Özel üretim bu telefonu siz de görseniz siz de seversiniz eminim. 🙂

Son telefon ise Mi 10 Pro. CEO bu telefonu söylemese olmazdı. Çünkü bu telefon şirketin son amiral gemisi telefonu. Bu telefonun sevilmesinin nedeni performansı olsa gerek.