Xiaomi Amazfit Bip A1608 Saat A101’de Kampanyalı Satılacak

Xiaomi Amazfit Bip A1608

Xiaomi, markasına ait bir akıllı saat almak istiyorsanız, şimdi tam zamanı. Markaya ait tüm saatleri değerlendirdiğimiz zaman fiyat ile özellik dengesini en iyi kuracak olan modeller arasında Xiaomi Amazfit Bip A1608 da geliyor.

Kolunuzda kullanışlı bir akıllı saat olmasını istiyor ve bir yandan da dışarıdan iyi gözüken bir akılı saat isteyenler için ideal ürünlerden olan Xiaomi Amazfit Bip A1608, bu hafta düzel bir kampanya ile satın almak isteyenlerin yüzünü güldürecek.

Bunu da Okuyun: POCO F2 Pro Türkiye Tarihi Kesinleşti

Xiaomi Amazfit Bip A1608 A101 Marketlerde Daha Düşük Fiyatla Satılacak

Piyasaya analizi yapın. E-ticaret sitelerini tek tek araştırın. Xiaomi Amazfit Bip A1608 akıllı saat için belirleyeceğiniz fiyat 450 – 500 TL olacak. Bir Xiaomi akıllı saat için bu fiyat size yüksek gelebilir çünkü biz Xiaomi’yi fiyat performans saatleri ile tanıdık.

Tercihiniz bu saatten yana olacaksa araştırdığınız bu fiyatın yerine yeni bir kampanya var. Akıllı saat sınırlı süre için A101 marketlerde satışa çıkacak

A101 marketlerde satılmasının avantajı ise fiyatlarda yapılacak olan kampanya olacak. 450 ile 500 TL arasında satılan saat, A101 marketlerinde 359 TL fiyata satışta olacak. 100 TL gibi bir indirim miktarına ulaşacak olan akıllı saatin satışları stok sınırlamalı yapılacak.

Piyasaya göre 100 TL aşağıda Xiaomi Amazfit Bip A1608 saatini almak istiyorsanız yarın hazır olun. Çünkü satışlar 18 Haziran’da yapılacak.

1 hafta gibi bir süre bu indirimin devam etmesi olası ama sorun indirim süresi değil de stok sorunu. İndirimli akıllı saatler sınırsız stok ile satılmıyor. Birçok kez akıllı telefon kampanyalarında olduğu gibi stok sınırlı tutulacak. Belki bir akıllı telefon kampanyasına göre stoklar daha fazla olabilir ama yine sınırlı yine sınırlı.