Xiaomi, 16 GB RAM’e Sahip Telefon Geliştiriyor

Xiaomi

Xiaomi Mi Mix Alpha akıllı telefonunu hatırlıyorsunuzdur. Konsept bir telefon olarak kalan ve satışa sunulmayan Alpha modelinin güncellenerek, yeni bir versiyonla satışa çıkacağı konusunda bazı iddiaların geldiğini sizlere aktarmıştık.

Yeni tasarım akıllı telefon için beklentileri bir köşeye bırakalım. Bu telefon gelir mi gelmez mi bilmek zor ama benzer bir Xiaomi telefonun fotoğrafları çıktı.

Bunu da Okuyun: Redmi 9 Render Görselleri Ve Fiyatlar

Xiaomi Üst Seviye Yeni Telefona Hazırlık Yapıyor

Görselleri paylaşılan yeni telefon Alpha’da kullanılan tasarımla aynı tasarım çizgilerini gösteriyor. Belki de bu telefon satış için hazırlanan Mi Mix Alpha akıllı telefonlarının yeni versiyonu. Bunu bilemiyoruz ama tasarım aynı gibi gözüküyor.

Her iki taraftan arkaya uzanan bir ekran. Sarmal ekran. Tasarımı bu şekilde olacak telefonun içerisinde yer alan işlemci ise Snapdragon 865 işlemcisi olacak.

İşlemci tercihi de sızan iddiaları destekleyecek nitelikte. Telefonun Snapdragon 865 yeni işlemcisini kullanması tek ayrıcalığı olmayacak. Şu an en güncel işlemci olan Snapdragon 865 işlemcisi ile 16 GB RAM olacak.

16 GB RAM bir akıllı telefonu çok farklı seviyeye taşıyabilir. Telefon için bu kadar RAM gerekli mi tartışılır ama 16 GB RAM’e sahip bir telefon, performans konusunda en ufak bir sorun yaşanmayacağını garantileyecektir.

Adı belli olmayan 16 GB RAM’e sahip Xiaomi akıllı telefonunun Alpha 2 olarak tanıtıma çıkması sürpriz olmaz. Seri üretime girecek 16 GB RAM miktarının bulunduğu bir telefon için fiyatın nasıl olacağı düşüncesini size bırakıyorum. 🙂 Apple dahil satıştaki tüm telefonların üzerinde bir fiyat bizi şaşırtmayacaktır.