Sonunda Redmi Note 7 Pro Android 10 Güncellemesini Aldı

Redmi Note 7 Pro

Android 11’i beklediğimiz şu günlerde Redmi, Android 10 güncellemelerini tamamlamak istiyor. Peşi peşine güncelleme haberleri paylaşmamızın nedeni de bu. Eski telefonlar da güncellemelerin kararlı hallerine kavuşmaya başladı. Güncelleme müjdesi alan son telefon Redmi Note 7 Pro oldu.

Android 10 için uzun bir süreçten geçen akıllı telefon, geçtiğimiz aylarda Android 10 beta sürecine girdi. Beta sürecinde eski telefon için birkaç farklı yeni sürüm yayınlandı. Aradan geçen aylar beta sürecinin tamamlanmasını sağladı. Yapılan testler sonuç verdi ve sonunda Redmi Note 7 Pro Android 10 kararlı sürüm güncellemesi yayına alındı.

Redmi Note 7 Pro Android 10 Güncellemesi Dağıtılıyor

Beta sürecinden sorunsuz geçen yeni güncelleme ile telefonunuzda kullandığınız MIUI sürümü, MIUI V11.0.1.1.0.QF oldu. MIUI 11 için yeni kararlı versiyon, Android 10’un tüm özelliklerini getiriyor.

Güvenlik kısmı da unutulmuş değil. Güvenlik kısmı için de Mayıs 2020 Android güvenlik iyileştirmeleri yani yamalar kullanıcıların cihazlarına ekleniyor.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 Pro Güncelleme Sorunu Ile Gündemde

Güvenlik iyileştirmeleri ve MIUI 11 için yeni kararlı versiyonu hesaba aldığımızda güncelleme boyutu yükseliyor. Cihazlara gelen güncelleme bildirimi üzerinde yazan boyut 2.1 GB. Bu versiyona yükselttikten sonra birkaç yama daha alabilirsiniz. Boyut çok az da olsa bir miktar daha artabilir.

Android 10 kararlı güncellemesi cihazınızda gözükmüyor mu? Sorun değil. Tahmin edin nasıl bir işleyiş var. 🙂 Güncelleme şimdilik Çin’de. Dağıtım Çin’de tamamlanacak ki bize ve Avrupa’ya öyle gelecek.

Avrupa’ya yayınlandıktan sonra yine boyut değişimi olup olmadığı ve güncelleme bilgisi hakkında son gelişmeleri sitemizden yayınlıyor olacağız.