Redmi Note 9 Türkiye’de İndirime Girdi

Redmi Note 9

Telefon fiyatlarının sürekli yükselmesi haberlerine rast geliyoruz. Hep kötü haber hep kötü haber. Sadece amiral gemisi akıllı telefonlardan müzdarip değiliz. Orta seviye, hatta ve hatta giriş seviyesi bile yüksek fiyatlara satılıyor. Bu derece yüksek fiyatların göze çarptığı sektörde yeni çıkan Redmi Note 9 gibi akıllı telefonlar ise kullanıcıları biraz daha rahatlatıyor.

Telefonun özellikleri kötü değil. Tasarımı deseniz çerçevesiz, nokta kamera tasarımı ile yepyeni bir telefon. Özelliklerle fiyatları karşı karşıya getirdiğinizde bu özelliklere göre iyi bir satış fiyatı var. Redmi Note 9 almak isteyen takipçilerimiz için bir güzel haberimiz daha var. Zaten iyi olarak gördüğümüz fiyatlarda indirime gidildi. Note 9 telefonlarını almanın tam zamanı.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9 Türkiye’ye Geldi – İşte Fiyat

Redmi Note 9 Fiyatı Ne Kadar Düştü?

Telefonun Türkiye’de satışa çıkan tek bir modeli yok. Kasa ve işlemci gibi ana özellikler aynı olmakla beraber RAM ve depolama alanı değişen iki model var. Birinde 3 GB RAM + 64 GB depolama, birinde 4 GB RAM + 128 GB depolama var.

Eski fiyatlarda 3 GB RAM’li versiyonda 2.999 TL satış rakamı bulunuyordu. 4 GB RAM olan telefonda 3.199 TL satış rakamı bulunuyordu.

İki telefonda da indirim yapıldı. Xiaomi Türkiye garantili olan telefon, büyük satış platformları üzerinden %20’ye yakın indirime girdi. İndirim üzerine gelen indirimle beraber 3 GB RAM’li Redmi Note 9un fiyatı 2.499 TL oldu.

4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı olan telefon ise 2.629 TL satış fiyatına sahip. E-ticaret platformlarında yapılan indirim, süreli indirimlerdir. Fakat inanın süre için ben de net bilgi veremiyorum. İndirim bir süre böyle devam da edebilir, bir kaç gün içerisinde indirim son da bulabilir.

Eğer yeni bir Redmi Note 9 almak istiyorsanız, çok beklemenizi önermiyorum çünkü telefon bundan daha aşağıya bir fiyata satışa sunulmayacaktır. Dönem dönem indirimler geliyor ama ilk satış fiyatına göre bu oranda indirimlerin çok fazla yapıldığını çok göremiyoruz.