Redmi Note 9 Alanlara Kulaklık Hediye

Redmi Note 9

Redmi, ülkemizde adı çok duyulmaya başlayan markalardan olma yolunda. Hatta bunu başardığını bile söylesek yanlış bir bilgi vermemiş oluruz. Yeni telefonlar bir bir ülkemize özel olan lansmanlar düzenlenerek Türkiye’ye getiriliyor. Türkiye pazarına giren son telefon Redmi Note 9 olmuştu.

Telefonun özellikleri güzel ve fiyatı iyi ama tek başına iyi fiyat ve güzel özellikler yeterli olmuyor. Buna bir de güzel reklam çalışması ve iyi kampanyalarla destek vermek gerekiyor.

Xiaomi, kampanya konusunda tecrübesi olan bir firma. Ülkemizde Redmi Note 9 akıllı telefonlarının satışını arttıracak yeni bir çalışma daha yapıldı ve yepyeni bir kampanya duyuruldu. Bence bu kampanya telefonun satışlarına etki edecek.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9 Türkiye’ye Geldi – İşte Fiyat

Redmi Note 9 Alana Mi True Wireless Earbuds Basic Kulaklık Hediye

Note 9 almak isteyenler için doğru zaman şu an. Xiaomi, duyurduğu yeni kampanyasında telefonu satın alacak olan kullanıcılara bir de kulaklık hediye edileceğini açıkladı. Mi True Wireless Earbuds Basic kulaklıkları bir nevi tamamlayıcı aksesuar olacak.

Hangi model Note 9 akıllı telefonunu seçerseniz seçin, kulaklık alabileceksiniz. Telefonda tercih edebileceğiniz iki farklı model var. Bunlardan birisi 3 GB RAM olan telefon ve bu telefon şu an indirimle beraber 2.499 TL’den alıcı buluyor.

Diğer model 4 GB RAM olan model. 4 GB RAM olan telefonun fiyatı depolama alanıyla beraber daha yüksek. Yine bu telefonda da indirim var ve fiyat 2.629 TL.

Kablosuz kulaklık hediyesine ulaşmak için de bazı şartlar var. En öncelikli şart telefonun Mi Store üzerinden alınması gerektiği. Diğer satış platformları için kampanya yok. Kampanyanın stokları sınırlı ve süre sınırı da var. 28 Haziran tarihinden sonra alınan telefonlarda kulaklık hediyesi verilmeyecek.