Redmi Note 8 Pro Sorunları Çözen Güncelleme Aldı

Redmi Note 8 Pro 1

Android 10 güncellemesi aldı alalı Redmi Note 8 Pro telefonlarında bir değişiklik var. Ne zaman telefon güncelleme aldı, beraberinde bazı sorunlar da geldi. Her cihazda gözükmeyen ama bir o kadar da fark edilen sorunları biz de paylaştık.

Bu sorunları paylaştığımız zaman, bazı kullanıcılar kendi cihazlarında sıkıntı olmadığı yorumlarını yapmıştı. Bir kesim kullanıcı tarafından ise sorun doğrulanmıştı. Xiaomi’de yaşanan sorunları doğruladı ve bir düzeltme güncellemesi daha sundu.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 Pro Güncelleme Sorunu Ile Gündemde

Redmi Note 8 Pro Sorunları Tamamen Çözüldü

Güncellemeyi cihazlarında gören kullanıcılar MIUI 12 yükseltmesini aldıklarını düşünüyor. Önce o konuya bir açıklık sağlayalım. Bu güncelleme MIUI sürümünde değişikliğe neden olmuyor. Sürüm MIUI 11 arayüzünde kalıyor.

Android işletim sistemi için de br yükseltme beklemeyin. Android 11 zaten final sürümünde yayında değil. Güncelleme Android 10 üzerinde kurulu.

Tamamen iyileştirmelere odaklanan güncelleme, V11.0.4.0.QGGINXM sürüm numarasında ve başta Netflix sorunu çözülüyor. Bir önceki sürümde Netflix için HD yayın özelliği getirilmiş ve birçok cihazda HD yayın izlenebilir hale gelmişti. Fakat yayını izleyemeyen, HD özelliğini çalıştıramayanlar için bu düzenleme güncellemesi sorunu çözüyor.

Netflix HD yayını artık sorunsuz bir şekilde tüm Redmi Note 8 Pro akıllı telefonlarında kullanılabiliyor. Güncellemenin işi düzenleme ama güncelleme sunmuşken getirilmesi beklenen yenilikler de devreye sokuldu.

Mesela Haziran ayı için hazırlanan ve telefonların güvenlik açıklarını kapatan yeni Android güvenlik yaması da gelmiş oldu. Tüm Redmi Note 8 Pro cihazları için yayınlanan güncelleme, sistemsel değişiklikler de getiriyor demek isterdim ama getirmiyor.

Hata iyileştirmeleri ile sınırlı kalacak ve Netflix HD yayın sorununu ortadan kaldıracak olan güncellemeyi siz de yükleyebilirsiniz. Çin ile sınırlı olduğunu düşünmeyin.