Redmi Earbuds S, 7 Günde Satış Rekoru Kırdı

Redmi Earbuds S

Redmi, Xiaomi’nin alt markası ama bir yandan da kendi adına var olma çabası içerisinde. Ürün gamının genişletilmesinin önemli nedenlerinden birisi de zaten bu. Önce sadece akıllı telefonlar gördük. Sonra akıllı telefonlar monitörlerle desteklendi. Bilgisayarlar ve diğer akıllı telefon ürünleri derken marka kablosuz kulaklık adımı da attı. Geçtiğimiz hafta Redmi Earbuds S tanıtıldı.

Hem iyi bir kablosuz kulaklık hem de uygun fiyatlı bir kablosuz kulaklık olan Redmi Earbuds S, markanın istediği izlenimi vermeyi başarmış gibi gözüküyor. Tanıtımın üzerinden geçen 1 haftalık sürede elde edilen satış rakamı tatmin edici.

Redmi Earbuds S Satışları 100 Bin Adedi Geçti

27 Mayıs tarihinde piyasaya sürülen kulaklıkların için 100 bin adet satış rakamı geçildi. Satışlar sadece 7 günlük sürü için hesaplanmış olan satışlar.

Bu rakam son çeyrek için değerlendirildiğinde toplam TWS kablosuz kulaklıkların satışlarının %15’lik kısmını karşılayan bir rakam. Redmi için büyük bir başarı olduğu bir gerçek ama asıl başarı sahne arkasındaki gizli kahraman Xiaomi’nin.

Satışların neden bu kadar yüksek seyrettiğini anlamak için iki değere bakmak gerekiyor. İlk değer fiyat. Rakip kulaklıklar 50 dolar arasına kadar çıkarken Redmi Earbuds S sadece 24 dolar satış fiyatıyla sunuldu. Xiaomi’nin yüksek satış rakamı yakalayan kulaklıklarının bir çoğunda fiyatlar düşük tutuluyor.

İlk etti fiyat ama ikinci etki kulaklığın gerçekten iyi özelliklere sahip olması. Fiyat performans ürünleri için değerlendirme yapıldığında Redmi Earbuds S liste başı kablosuz kulaklıklardan biri.

Bunu da Okuyun: Redmi Earbuds S Kablosuz Kulaklık Tanıtıldı

Uzun vadede 100 bin adet satışın çok çok daha üzerine çıkacağı izlenen kulaklıkların, Avrupa bölgesindeki satışların rakamı yukarı çekmesi olası. Bu tür ürünler Avrupa pazarında da çok yüksek satış rakamlarına ulaşıyor.