Redmi 9A FCC Onayını da Aldı

Redmi 9A

Redmi 9, tanıtıldı ama biz telefonu tek başına beklemiyorduk. Zaten bir devam akıllı telefonunun geleceği kesindi. Bunun Redmi 9 olduğunu da biliyorduk ama bu telefona eşlik edecek başka telefonlar da olacaktı. Redmi 9A biraz daha alt bir bütçeye hitap edecek ve yine devam telefonu olacaktı.

Redmi 8A’nın devamı niteliğinde olacak akıllı telefon Redmi 9 tanıtımında gelmedi. Tek bir telefon tanıtıldı. Bu demek değil ki 9A gelmeyecek. Yeni bir kanıt daha var. FCC onayı alındı ve telefonda yer alacak birkaç bilgi için onaylama geldi.

Redmi 9A’ya Bir de FCC Üzerinden Bakıyoruz

Onay alan telefon hakkında yeni bilgiler sızmasını beklersiniz. Fakat bu bilgiler illa ki teknik konularda, donanımsal yapı üzerine olacak diye bir şart yok. FCC daha genel, teknik kısma çok girilmeyen bilgilerin gözüktüğü bir platform.

Redmi 9A hakkında elbette yeni gelişmeler var ama teknik doğrulama beklemeyin. Yeni detaylar içerisinde belki de en sevindirici olan MIUI 12 haberi. Telefon eski arayüz ile gelmeyecek. Eski arayüz yerine kutudan MIUI 12 ile çıkış yapılacak.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9 Türkiye’ye Geldi – İşte Fiyat

Bu fiyatı çok üstlerde gezecek bir telefon değil. Redmi 9’un zaten fiyatı çok yüksek değil. 9A, bu versiyondan biraz daha ucuz, biraz daha mütevazi bir telefon. Doğru tanımlama giriş seviyesi akıllı telefon olacak. Böyle bir telefonda MIUI 12 arayüazünün kullanılacak olması başarılı bir hamle.

FCC daha az bilgilerin ortaya çıktığı bir alan ama tabii sadece MIUI hakkında veri yok. Telefonun çift arka kamerasının olacağı ve 4900 mAh kapasiteli bir batarya olacağı da diğer bilgiler.

Giriş seviyesi bu yeni detaylarla FCC platformundan da geçmiş oldu. Geriye çok fazla bir şey kalmadı. Bir nevi saat geriye doğru çalışmaya başladı ve telefon bugün yarın tanıtılacak.

Exit mobile version