Redmi 9 Serisi Sızdırıldı – Fiyatlar ve Özellikler

Redmi 9

Fiyatlarının nasıl olacağını merak ettiğimiz uygun fiyat aralıklı yeni akıllı telefonlar serisi Redmi 9 için şimdiye kadarki en net bilgiler geldi. Bir Twitter hesabından seri hakkında bilgileri içeren belgelerin görselleri yayınlandı. Seri hakkında bilgiler vurgusunu yapmak gerekiyor çünkü toplamda 3 farklı telefon tanıtılacak.

Tek bir ana model yanında bu iki farklı versiyon daha satışa çıkacak ve bu versiyonlar özellikleri açısından çok daha farklı telefonlar olacak.

Redmi 9 Serisi Hakkında Tüm Bilinenler

İlk ve en düşük özellikli telefon Redmi 9A olacak. Bu telefon 3 model içerisinde en mütevazi olan akıllı telefon olacak ki belgelerde de bilgiler kanıtlanmış durumda. İkinci telefon biraz daha iyi bir kamera kullanacak olan Redmi 9C. Kamera dışında diğer özellikler için çok büyük farklar beklenmemekte.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Band 5 Çıkış Tarihi Netleşti

Son telefon ise ana versiyon olarak gelecek. Redmi 9 adıyla duyurulacak bu telefon, 3 model içerisinde en iddialı telefon unvanını alacak. İlk bilgilere göre 3 telefonun özelliklerine geçelim.

Redmi 9A: 6.53 inç IPS LCD ekran kullanılacak. Ekranın çözünürlük değeri 1600 X 720 piksel. İşlemci kısmında her üç modelde de MediaTek yer alacak. 9A’nın güç aldığı işlemci MediaTek Helio G25. 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı kullanacak 9A, 13 MP tek arka kamera ile 5 MP tek ön kameraya sahip olacak. Batarya her üç modelde olduğu gibi 5000 mAh değerinde.

Redmi 9C: Ana özelliklere bakarsak, çok farklı bir telefon görmeyeceğiz. Yine 6.53 inç ekran ve 1600 X 720 piksel çözünürlük var. MediaTek Helio G25 işlemcileri de yerini koruyor. RAM değişmiyor 3 GB ama depolama alanı 64 GB. Değişiklik olarak kamerayı gösterebiliriz. Arkada 13 MP kameranın yanında 2 MP ikinci bir kameraya yer verilecek.

Redmi 9: 3 model içerisinde en iyi telefon ana telefon olacak. Başta işlemci değişiyor. MediaTek Helio G70 işlemcisi bulunacak olan telefonda ekran çözünürlüğü de artıyor. 6.53 inç ekranda 2400 X 1080 piksel çözünürlük olacak. Kamera için de güzel bir değişiklik var. Arkada 4 kamera yer alacak. 13 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP olmak üzere toplam 4 kamera. RAM’in 4 GB’a çıkarıldığı telefonun 64 GB depolama alanı ise sabit.

Yeni 9 serisi için paylaşılan bu özellikler yanında fiyat bilgimiz de var. Net bir fiyat yok ama 3 telefon için de fiyat aralığı verilmiş. Buna göre;

Exit mobile version