Redmi 9 Gerçek Görüntüleri ile Gözüktü

Redmi 9

Redmi, çıkarma yapmaya devam ediyor. Kulaklıklar, ekranlar, telefonlar ardı ardına geliyor. Xiaomi’nin gücünü hissettiren markanın şimdiki hedefi ise Redmi 9 akıllı telefonu. Güzel ve güçlü bir seri olacak yeni akıllı telefonun 3 farklı model olarak geleceğini biliyorduk.

9A, 9C ve ana telefon olarak 3 farklı versiyonu olacak telefon için son bilgi ise bir fotoğraf oldu. Telefonun tasarımını en net şekilde ortaya koyan görsel, sürprizlerden uzak bir dizaynın geleceğini de göstermiş oldu.

Redmi 9 Canlı Görsellerine Siz de Bakın

Yeni paylaşılan görsellerde iki renk seçeneği var. Redmi’nin kullanmayı sevdiği renkler olan yeşil ve mavi renk seçeneği gözüküyor. Mavi seçeneği biraz daha mora yakın olsa da öncesinde bu renge benzer bir tercih yapılmıştı.

Sadece arka kapakları görebildiğimiz görsellerde tasarım olarak sürprizler yok dedik. Arkada bir daire alanı var. Bu kez daire alanının çerçevesi sade. Herhangi bir motifle detaylandırılmamış. Sade dairesel çerçeve içerisinde 3 ana kamera ve yanında bir sensör daha bulunuyor. Bu sensörün altında flaş ışığı konumlandırılmış.

Bunu da Okuyun: Redmi 9 Serisi Sızdırıldı – Fiyatlar Ve Özellikler

Sıralı arka kameraların yanında yer alan sensörün biraz küçük. ToF sensörü olabilir. Kamera dizilimi şöyle olacak 13 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP. Toplam 4 kamera olacağı görülmekte. Bu sefer daire şeklinde kamera alanının içerisinde bir de parmak izi sensörü yer alacak.

Tasarımda, en azından arka yüzey tasarımında kullanılan yapıdan artık eminiz. Redmi 9 ile gelecek olan özellikler için de detaylar var. Telefonun içerisinde Helio G80 işlemcisi yer alacak. RAM kesin değil. Ekran konusunda da alışık olduğumuz bir boyut gelecek ve 6.53 inçlik panel kullanılacak. Full HD ekranın çentik tasarımıyla mı farklı bir tasarımla mı geleceğini kestiremiyoruz.

5000 mAh batarya, 18W hızlı şarj desteği gibi önemli özellikleri olacak olan yeni akıllı telefonun 9A ve 9C versiyonlarıyla her bütçeye hitap edeceği düşüncesindeyiz. Tanıtımla bunu daha iyi görme fırsatımız olacak.

Exit mobile version