Redmi 8 Satış Rakamlarına Açıklama Geldi

Redmi 8

Xiaomi’nin satışlarını arttırması ve 3 büyük akıllı telefon firması arasna girmesi için fırsat kolladığı belli. Son birkaç akıllı telefon ile bunu kısmen başaran Xiaomi, yavaş yavaş istediği noktaya doğru ilerliyor.

Amiral gemisi modellerinden çok bazı uygun fiyatlı telefonlar, markanın popülerliğini tavana taşıyor. Cep dostu Redmi 8 akıllı telefonu da bu önemli telefonlardan biri oldu. Şirket CEO’su Lu Weibing telefonun son satış rakamlarını duyurdu ve yeni bir Redmi rekoru ile müjdeleri sıraladı.

Bunu da Okuyun: Redmi 8 Tanıtıldı – Fiyat Ve Açıklanan Özellikler

Redmi 8 Ne Kadar Sattı?

Çok satan akıllı telefon için açıklanan rakamlar tek bir versiyonu temsil etmiyor. Ana telefon olan Redmi 8 satışlarının yanında 8A Pro, 8A Dual, 8A akıllı telefonlarının da satış rakamlarına eklendiği belirtildi.

4 farklıı modelle toplam satış rakamları ise 19 milyona ulaştı. Tek bir seri için 19 milyon satış elde etmek kolay değil ve önemli bir başarı. 19 milyon adet satış rakamına ulaşılmasının ilk nedenleri değerlendirildiği zaman, fiyat dengesi başı çekiyor.

Aynı kategoride çok sayıda akıllı telefon var. Huawei, Samsung, Oppo markalarının bu kategoride rekabet eden ürünleri var ama fiyat dengesi göz önüne alındığında Redmi telefon rakiplerini adeta eziyor ve fiyatı ile öne geçiyor.

Böyle olunca bir seri ile 19 milyon satış rakamına kadar ulaşabiliyorsunuz. Bundan sonraki dönemlerde de Redmi 8 akıllı telefonlarının satışları artmaya devam edecektir. Fakat artık bizim için daha önemli olan bir telefon var.

O telefon yeni aramıza katılan seri Redmi 9 serisi. 8 serisinin güncellenmiş ve fiyat konusunda yine beğeni toplayacak bir aralığına yerleştirilen devam modeli, 8 serisinin elde ettiği satış rakamlarının üzerine çıkabilir. 19 milyon satış rakamından sonra yeni versiyon için beklentiler de çok arttı.