Redmi 7A Kullanıcılarına Android 10 Müjdesi

Redmi 7A 1

Redmi ve aslında arka planda Xiaomi, güncellemeler konusunda yeni bir taktik belirledi. Çok sayıda cihaz için güncellemelerin uzun süre verilmesi ve telefonların desteklenmesine karar verilmiş.

Böylece birçok cihaz güncelleme alabilecekti. Buna ek olarak Android güncellemeleri almayan telefonlara da güncel MIUI sürümleri verilmeye başlandı. Bu telefonlardan birisi de giriş seviyesi Redmi 7A akıllı telefonu olmuştu.

Giriş seviyesi bir akıllı telefon olması ve Android 9 işletim sistemini çalıştırıyor olsa da telefon MIUI 11 güncellemesini almıştı. Android 10 için de güncelleme yapılacağı söylense de Android 10 güncellemesi gecikti. Sürümü yükseltecek ve cihaza en güncel Android işletim sistemini getirecek olan güncelleme ise sonunda yayınlandı.

Bunu da Okuyun: Redmi 9 Render Görselleri Ve Fiyatlar

Redmi 7A Android 10 Güncellemesini Aldı

Android 9 ile yoluna devam eden akıllı telefon için Android 10 işletim sistemi artık kullanımda. Güncelleme tüm Redmi 7A telefonları için yayına açılacak olan bir sistem güncellemesi ama ilk Çinli kullanıcılar sevinecek.

Mayıs 2020 güvenlik yamalarıyla güncelleme Çin’deki kullanıcılara açıldı. Toplamda 1.7 GB dosya boyutuna sahip olan güncellemeyi yükledikten sonra sürüm değişikliği olacak ama yine MIUI 11 kullanılmaya devam edecek.

Diğer ülkelerde de kullanılacak güncelleme sürümü MIUI 11.0.1.0 QCMCNXM olarak değiştiriyor. Eğer bu telefona sahipseniz sürümünüzün QCMCNXM olup olmadığını kontrol edin. Her an güncelleme sizin akıllı telefonunuza da ulaşabilir. Güncellemenin tamamlanması biraz daha sürecek.