POCO F2 Pro Türkiye Tarihi Kesinleşti

POCO F2 Pro 1

Xiaomi’nin alt markası konumundayken kendi yolunda yürümeye başlayan POCO, telefon sayısını her yıl biraz daha yükseltiyor. Ülkemiz kullanıcıları için de iyi haberler var. Yeni telefonlar ülkemizde de lansmana çıkıyor ve resmi satışlar yapılıyor. Son telefon POCO F2 Pro için Türkiye haberi de gelen yeni müjde oldu.

Basın bildirisi üzerinden bilgi veren POCO, yeni telefona özel bir Türkiye lansmanı yapacaklarını açıkladı. Sevinin dostlar. Bu modelde Türkiye’ye geliyor.

Bunu da Okuyun: POCO F2 Pro Tanıtıldı – Fiyatı Ve Dikkat Çeken Özellikleri

POCO F2 Pro Türkiye Lansman Tarihi

Basın bildirisi sonrasında öğrendiğimiz online bir lansman yapılacağı. 3 gün sonra tanıtım etkinliği yapılacak. Online ortamlarda Facebook ve YouTube kanalları üzerinden yayını yapılacak etkinlik 18 Haziran’da düzenlenecek.

Türkiye Saati ile 15:00’da yapılacak etkinliğin hemen ardından telefon fiyatı açıklanacak ve satışların ne zaman başlayacağı da öğrenilmiş olacak.

Telefonun Türkiye’ye gelecek olması sizi meraklandırdı mı? POCO F2 Pro özellikleri neler merak ediyor musunuz? E o zaman bakalım.

Yeni POCO, üstün de üstü bir telefon. İçerisinde Snapdragon 865 işlemci olması telefonun zaten üst segment arasına taşınmasını sağlıyor. RAM seçimini de üst paketten yaparsanız, telefon performansı yükseliyor.

6 GB RAM ve 8 GB RAM’li iki versiyon satılacak. 8 GB RAM olan modeli almak performansın artması anlamına gelecek.

Açılır kapanır kameralı akıllı telefonda 6.67 inç bir ekran olacak. 2400 X 1800 piksel HDR10+ AMOLED ekran, Snapdragon 865 işlemcisini taşıyan bir telefon için minimum seviye olmalı.

Android 10 tabanlı POCO Launcher 2.0 arayüzünü kullanacak akıllı telefon için size aktaracağım son detay kamera. 64 MP + 13 MP + 2 MP + 5 MP dörtlemesi, kamera performansını en üst seviyeye çıkarmış durumda. Öndeki kamera ise açılır kapanır 20 MP tek kamera. Türkiye fiyatını yine biz paylaşacağız. Takipte olalım. 🙂