POCO F2 Pro için Android 11 Beta 1 Yayınlandı

POCO F2 Pro 10

Kampanyalı fiyatı ile ülkemizde de satışa çıkan POCO F2 Pro, yeni amiral gemisi olmasının yanında düşük fiyatlı olan amiral gemisi akıllı telefonlardan bir tanesi. Fiyat ve özellik dengesi düşünüldüğü zaman, çok satacağı düşünülen telefonla ilgili bir haber olduğunda ister istemez dikkat çekiyor.

Yeni modeli almak isteyen, almayı düşünen kullanıcılar için güzel bir güncelleme haberi de geldi. Birkaç akıllı telefonda başlatılan Android 11 Beta programına POCO F2 Pro akıllı telefonu da dahil edildi.

Bunu da Okuyun: POCO F2 Pro Türkiye’ye Geldi – Özellikleri Ve Fiyatı

POCO F2 Pro Android 11 Beta Güncellemesi Yüklenmeli mi?

Redmi K30 ile beraber yeni telefona da gelen beta sürümü şimdilik sadece geliştiricilere uygun olan bir güncelleme. Öyle ki betayı yüklemek için telefonunuzun Bootloader kilidinin açılmış olması gerekiyor ve bu işlemi geliştirici olmayan kullanıcılara pek önermiyoruz.

ROM dosyası ile yüklenecek olan yeni Android sürümü, henüz ilk beta versiyonunda. Geliştirici olsanız bile bu sürümü yüklemeyi tercih ettiğiniz zaman çok dikkatli olmanız gerekiyor. Bu sürümde hatalar yaşanabilir.

POCO F2 Pro sizin için yedek bir telefon değilse, kullandığınız ana telefon ise kesinlikle şu aşamada Android 11 Beta yüklemesini yapmanızı önermiyorum. Yaşanan bu hatalar telefonun bazı özelliklerini kullanılmaz hale getirebilir. Geliştiriciler belki bu sorunları kendii çabaları ile çözebilir ama son kullanıcılar yeni güncellemeler beklemek zorunda.

Android 11 beta 2 güncellemelerinin Xiaomi telefonlara gelmesi ise kısa bir süre değil. Final sürümü için zaten 3 ay gibi bir süre var ama beta 2, beta 3 güncellemelerinin de bu telefonlara gelmesi haftalar sürebilir ve uzun süre telefonunuzu hatalarla karşı karşıya kalarak kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Bu sebeplerden ötürü POCO F2 Pro Android 11 Beta 1 güncellemesini yüklemenizi şu an önermiyoruz.