MIUI 12 için Kararlı Beta Müjdesi Geldi

MIUI 12 3

MIUI 12 beta sürecinde. Beta her zaman olduğu gibi önce Çin için geliyor. Buna zaten alışmaya başladık. Bu sene biraz daha farklı bir yol izlenmekte. Çin sürüm dışında global sürüm için de betalar çok hızlı yayınlanmaya başladı.

Global beta için sevindirici bir haber daha geldi. Gün içerisinde gelen haberde MIUI 12 Global Stable Beta sürümünün birkaç telefon modeli için duyurulduğu açıklandı. Bu sürümün önemi büyük çünkü bu sürüm işlerin sona geldiğinin göstergesi.

MIUI 12 Global Stable Beta Hangi Telefonlar için Yayınlandı?

Global Stable Beta sürümünün öneminden başlayalım. Bu sürüm geliştiriciler için yayınlanan son beta. Apple’ın Golden Master güncellemeleri gibi düşünün. Kararlı sürüm artık hazır ve kararlı sürümün tüm özelliklerini taşıyan son beta güncellemesi. Son testin yapılacağı sürüm olması geliştiriciler için de önemli.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Güncellemesi Alacak Telefonlar Için Yeni İddia

Tespit edilecek bir hata ya da eksiklik, beta sürecinin uzamasına neden olabilir. Son beta güncellemesi bu kadar önemli. Eğer bu sürümde bir hata çıkmazsa, çok kısa sürede kararlı sürüm yayınlanacaktır.

Tabii ki Global Stable Beta sürümü son test sürümü olsa da her telefon için yayınlanmadı. Güncellemenin geldiği telefonlar da sınırlı. Bu modeller,

Geliştirici profili olmayan ve bu modellerden birine sahip olmayan kullanıcıların son betayı yüklemesi mümkün değil. Beta testlerinin olumlu sonuçlanması ve hatasız devam etmesi, birkaç gün içerisinde MIUI 12 final serisinin yayınlanması anlamına geliyor. Final güncellemesi daha fazla telefona gelebilir ama dediğimiz gibi bunu belirleyecek olan betada hata olup olmayacağı olacak.