Mi TV Stick AliExpress Üzerinden Fiyatı ile Yayınlandı

Mi TV Stick

Android TV ürünü Mi TV Stick adlı yeni bir cihaz geliştirdiğini paylaştığımız Xiaomi, bu yeni cihaz için son adıma geldi.

YouTube kanalında çok kısa bir video yayınlanmış ve yeni Android TV ürünü neye benzeyecek gözükmüştü. Fiyatı ve özelliklerini hala merak ettiğimiz cihaz tanıtılması ama dünyanın en büyük alışveriş sitelerinden biri olan AliExpress sitesinde listelendi.

Mi TV Stick Fiyatı ve Özellikleri

Turuncu bir kutuya sahip olan cihaz, kutu içerisinde 4 parçadan oluşacak. İlanda listelenen görsellerde bir kumanda, ana Stick ürünü, kablo ve güç adaptörünün olacağı görülmekte.

Bunu da Okuyun: POCO Launcher Nedir? Özellikleri Neler?

Kutusu da net olarak görüntülenen cihazın ambalajı üzerinde dikkat çeken bir bilgi daha var. Bu bilgi sadece Full HD desteklendiğini gösteriyor. Bu kez bilgiler sadece lafla kalmamış ve teknik özellikler de listelenmiş.

1080p çözünürlük ve 60 fps desteği olacak cihazın diğer özellikleri ise şunlar olacak:

Bu versiyon AliExpress’de ön satışta gözüküyor ve cihazın fiyatı 49 dolar olarak listelenmiş. 20 Temmuz tarihinde ürünü gönderilmeye başlayacağı da bilgiler arasında.

Şimdi ana versiyon ve ilk versiyon bu olarak gözüküyor ama bir versiyon daha var. O da Gearbest üzerinden listelenmiş olann 4K Mi TV Stick. Biraz daha iyi olan bu ürünün teknik özellikleri daha iyi.

Daha iyi çözünürlük destekleyeceği anlaşılan 4K Mi TV Stick , 133 dolar fiyata sahip olacak. Bu cihazın teslimatlarının da 7 Temmuz tarihinde olacağı gözüküyor.