Karşınızda Xiaomi’nin Android 11 Beta Alacak Telefonları

Xiaomi Android 11 Beta

Android 11 Beta yayına açıldı. Dileğimiz Android 11 için işlerin hızlanması. Yıl 2020 oldu ama Android güncellemelerinin hızı hala yeterli değil. Android 11 için umut veren gelişmeler de yaşanmıyor değil. Önce Oppo Android 11 Beta sürüme hemen geçiş yapacaklarını duyurdu ve telefonlarını açıkladı. Aynı hızla Xiaomi açıklama yaptı ve Android 11 Beta güncellemesini getireceği ilk telefonları duyurdu.

Oppo’nun açıklamalarıyla adeta yarışan Xiaomi, MIUI Twitter hesabından güncelleme alacak ilk telefonlara resmiyet kazandırdı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi, 3 Model Için MIUI 12 Kararlı Sürümü Yayınladı

Hangi Xiaomi Telefonlar Android 11 Beta 1 Güncellemesini Alacak?

Önce Xiaomi açıklamasına bakalım. Güncelleme alacak ilk şanslı kullanıcılar Mi 10 Pro ve Mi 10 kullanıcıları olacak. Bu iki telefon için de Android 11 Beta 1 sürüm güncellemesi yayınlanacak. İlk etapta Beta 1 yayınlanacak ama sonrası için beta 2 ve beta 3 sürümlerinin de gelmesi olası. Betalar güncellemelere göre devam edecektir.

Diğer şanslı kullanıcılar ise POCO kullanıcıları. Android 10 için hızlı adım atacak markalardan biri olan POCO, yeni akıllı telefonu POCO F2 Pro modeline güncelleme verecek. POCO F2 için de Android 11 beta 1 güncellemesi gelecek.

Beta güncellemelerinin devam etmesi POCO için de geçerli olacak. Beta 1 sadece bir başlangıç. Ardına beta 2 sürüm ve beta 3 sürüm gelecek ki bunlar Google’ın güncellemeleri yayınlama takvimi ile doğru orantılı olacak.

Google yeni beta güncellemelerini ne kadar çabuk yayına açarsa, POCO ve tabii ki Xiaomi de o kadar çabuk yayına hazırlık yapacak.

Hep iyi haber verecek değiliz bir de kötü haber verelim. Xiaomi Android 11 Beta güncellemesi bu modeller için yayınlanacak ama tarih belli değil. Yakında sizinle gibi bir ibare var ve tarih belirtilmemiş.

Oppo kullanıcıları bu konuda daha şanslı. Oppo bazı bilgilerin gizli kalmasını sevmediği için güncelleme tarihlerinin de gizli kalmasını sevmiyor. Xiaomi tarihleri duyurursa, yeni bir paylaşım yaparsa, hemen haberiniz olması açısından sitemizi takip etmenizi öneririm.