Android 11 Beta Alacak Redmi Telefonlar

Android 11 Beta

Android 11 Beta resmiyet kazandığından beridir, markalar kendini çekişme içerisinde buldu. İlk güncellemeleri kim yayınlayacak ve hangi telefonlar güncelleme kapsamına alınacak biz de takip ediyoruz.

Oppo, POCO ve Xiaomi tarafından güncelleme alacak telefonlar için ilk açıklamaların yapıldığını söyledik. Bu yazımızda söylediğimiz bir şey vardı. Her an yeni markaların Android güncelleme duyuruları gerçekleştirilebilir.

Xiaomi’nin ilk duyuruyu yapan markalardan biri olması, Redmi için beklemeye başlamamıza neden olmuştu ki Redmi, Android 11 Beta alacak telefonların açıklamasını yaptı.

Bunu da okuyun: 4 Model Için MIUI 12 Beta Testleri Başladı

Hangi Redmi Telefonlarda Android 11 Beta Yayınlanacak ?

MIUI Hindistan Twitter hesabından atılan bir gönderi, MIUI 12 beta testlerinin başlayacağı telefonları belirlemişti. Bu telefonlar MIUI 12 beta testlerine alınmış olan telefonlardı. Önceki paylaşımlarda bunun haberini verdik. Şimdi elde edilen bilgi ise bu beta testlerinin Android 11 beta ile beraber yapılacağı oldu.

Yeni Android sürümünün betası ile yeni MIUI arayüzünün betası test edilecek. Beta testine alınacak olan telefonlar daha önce MIUI 12 beta alacak telefonlarla aynı. Sadece 4 model. Bunlar:

Duyuru Hindistan’da yapılmış olsa da tüm kullanıcılar için testlere katılma şansı olacak. Dünyanın neresinde olursanız olun, beta kullanabileceksiniz. Yapmanız gereken ön kayıtlara başvurunuzu gerçekleştirmek. MIUI 12 beta testleri için verilen süre de değişmedi.

Yani aslında daha önce yapılan duyurudan farklı bir adım atılmadı. Yine 17 Haziran’a kadar kullanıcıların kayıt oluşturması ve beta için istekte bulunmaları lazım. Tek yeni haber şu oldu ki bu telefonlarda Android 11 Beta kullanımı da olacak.

Kayıt hakkında bilgilerin yer aldığı sayfaya buradan geçebilirsiniz.