4 Model için MIUI 12 Beta Testleri Başladı

MIUI 12

Bir yandan Android 10 bir yandan MIUI 12 arayüzü dağıtımı devam ediyor. MIUI 12 için Redmi K20 modellerinin önde olduğu ilk parti yayınlandı. 4-5 model için resmi beta sürüm başlamıştı. Bir sonraki partinin güncellemeyi ne zaman alacağı doğrulanmış bir tarihle belli değil ama Xiaomi hız kazanacak gibi.

Kararlı MIUI 12 güncellemesinin çıkışına bir süre daha var ancak beta kayıtları alınmaya devam ediyor. Redmi K20 ve Xiaomi Mi 9T modellerinde sonra 4 akıllı telefon için en güncel beta yayınlandı.

Bunu da okuyun: Xiaomi Mi Mix 3 5G MIUI 12 Güncellemesi Alacak

Hangi Telefonlar MIUI 12 Beta ile Yenilenecek?

Parçalar, partiler halinde yayın devam edecek. Yeni beta kayıtları sadece seçilen 4 telefon modeli için yayınlandı. Bu modeller kullanıcı sayısı yüksek, çok kişi tarafından tercih edilen modeller. Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7s ve Redmi Note 8 Pro telefonları için kararlı beta sürüm yayına açıldı.

Kararlı betanın, global versiyonun denemelerini gerçekleştirmeniz için önce kayıt oluşturmanız gerekecek. Xiaomi telefonların 17 Haziran tarihine kadar kayıtlarını almaya devam edecek. Beta testlerine 17 Haziran’a kadar başvuran ve bu 4 modelden birini kullanan akıllı telefon sahipleri, kararlı sürümü deneyebilecek.

Tamam belki MIUI 12 telefonlara güzel yenilikler getiren önemli bir güncelleme ama bir ek yapmak istiyorum. Bu yayınlanan sürüm beta. En güncel ve kararlı beta dense de beta sürümü ve test edilecek olan bir sürüm.

Telefonunuzda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu çok olası ve marka aksini iddia edecek durumda değil. Sonuçta bir beta testi. En azından ana telefonunuzda beta sürümünü denemenizi tavsiye etmem. Karşılaşacağınız hatalar uzun süreli hatalar olabilir ve telefonu kullanmanızı doğrudan eksi yönde etkileyebilir.